Eski Vali İmga'nın kitabı yayınlandı

Merhum Dr. Nazmi Özalp'in yazdığı, uzun yıllardır basılmayı bekleyen eseri Haluk İmga tarafından düzenlenerek, birçok bilgi notu ile zenginleştirildi. Yine Haluk İmga'nın kendi koleksiyonundan fotoğraflarla destekleyerek yayına hazırlanan eser geçtiğimiz günlerde kitapçı raflarında yerini aldı.1950'li yılların Ankara'sına dair pek çok konu başlığı olan kitap İdealKent yayınlarından çıktı.Halen Merkez Valiliği'nin yanı sıra Orman ve Su İşleri [&hellip]

Merhum Dr. Nazmi Özalp’in yazdığı, uzun yıllardır basılmayı bekleyen eseri Haluk İmga tarafından düzenlenerek, birçok bilgi notu ile zenginleştirildi. Yine Haluk İmga’nın kendi koleksiyonundan fotoğraflarla destekleyerek yayına hazırlanan eser geçtiğimiz günlerde kitapçı raflarında yerini aldı.
1950’li yılların Ankara’sına dair pek çok konu başlığı olan kitap İdealKent yayınlarından çıktı.
Halen Merkez Valiliği’nin yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun danışmanlığı gö-revini de yürüten Haluk İmga, ilimiz valiliği sırasında da Afyonkarahisar’ın kültürel ve tarihi geçmişine yönelik yapılan çalışmalara verdiği destekle hatırlanıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme