• Haberler
  • Gündem
  • Eski sevgilisini başka erkekle görünce dehşet saçtı 2 ölü 1 yaralı

Eski sevgilisini başka erkekle görünce dehşet saçtı 2 ölü 1 yaralı

Afyonkarahisar Adnan Menderes Bulvarı üzerinde dün saat 15.00 sıralarında 03 VR 248 plakalı otomobiliyle şehir merkezinden Konya yolu istikametine ilerleyen Mehmet Emin K. (47), eski sevgilisi Ayşe Ç.'yi (32) bir başka erkekle birlikte yürürken gördü. Otomobili hızla Hıdırlık istikameti Sakarya Caddesi'ne kıran Mehmet Emin K., cadde girişinde yol ortasında durdurduğu otomobilinin bagajından aldığı pompalı tüfekle [&hellip]

Afyonkarahisar Adnan Menderes Bulvarı üzerinde dün saat 15.00 sıralarında 03 VR 248 plakalı otomobiliyle şehir merkezinden Konya yolu istikametine ilerleyen Mehmet Emin K. (47), eski sevgilisi Ayşe Ç.’yi (32) bir başka erkekle birlikte yürürken gördü. Otomobili hızla Hıdırlık istikameti Sakarya Caddesi’ne kıran Mehmet Emin K., cadde girişinde yol ortasında durdurduğu otomobilinin bagajından aldığı pompalı tüfekle kendisine doğru yürüyen eski sevgili Ayşe Ç. ve Ayşe Ç.’nin yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Serkan Ö.’ye (37) kurşun yağdırdı.
Pompalı tüfekle kaldırımdaki Ayşe Ç. ve Serkan Ö.’ye 6 kez ateş eden Mehmet Emin K., daha sonra tüfeği çenesinin altına dayayarak intihar etti. Kanlar içinde yerde kalan saldırgan Mehmet Emin K.; olay yerinde, Serkan Ö. ise, ambulansta hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ayşe Ç.’nin göğsünde çok sayıda saçma olduğu öğrenildi. Hayati tehlikesi devam eden Ayşe Ç.’nin ameliyata alındığı öğrenildi.
Öte yandan olay sonrası görgü tanıklarından birinin çektiği görüntülerde kanlar içinde yerde yatan Mehmet Emin K.’nin yanı başına genç bir kızın ağladığı görüldü. Adı öğrenilemeyen genç kızın Mehmet Emin K.’nin kızı olduğu iddia edildi. Görgü tanıklarının cesedin başından uzaklaştırdığı genç kız, polis tarafından Emniyet’e götürüldü.
Polisin kordon altına alarak uzun süre olay yeri inceleme yaptığı olayın görgü tanıklarından Mehmet Fatih isimli vatandaş, saldırgan Mehmet Emin K.’nin, Ayşe Ç. ve Serkan Ö.’nün üzerine koşarak gittiğini söyledi. Silah sesleri üzerine Serkan Ö. ve Ayşe Ç.’nin yere düştüğünü anlatan görgü tanığı Fatih şunları söyledi, “Silah sesi gelince adamla kadın düştü. Ben arabaya atıp hastaneye götürecektim. Bir kadın başlarında ilgileniyordu. Yanında bir de ufak bir kız vardı. Hemen geldim arkadaşa, ‘kıyıya gel adamın yanında pompalı var bizi de vurmasın’ dedim.  Biz kıyıya geldik adam 2 adım attı. Tüfeği kafasına doğrulttu ve sıktı.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme