Eski Milletvekili Toptaş vefat etti

CHP Afyonkarahisar eski Milletvekillerinden Ahmet Toptaş vefat etti. 24. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş vefat etti. Yarın TBMM’de yapılacak törenden sonra Kızılören ilçesinin Ekinova Köyüne götürülecek olan Ahmet Toptaş’ın cenazesi kendi köyünde defnedilecek. 2 yıldır kanser hastalığı ile mücadele eden Merhum Ahmet Toptaş yaklaşık 2 aydır Ankara Güven Hastanesi’nde tedavi altında bulunuyordu. Merhuma Allah'tan rahmet, [&hellip]

CHP Afyonkarahisar eski Milletvekillerinden Ahmet Toptaş vefat etti.

24. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş vefat etti. Yarın TBMM’de yapılacak törenden sonra Kızılören ilçesinin Ekinova Köyüne götürülecek olan Ahmet Toptaş’ın cenazesi kendi köyünde defnedilecek. 2 yıldır kanser hastalığı ile mücadele eden Merhum Ahmet Toptaş yaklaşık 2 aydır Ankara Güven Hastanesi’nde tedavi altında bulunuyordu.
Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve CHP camiasına sabır dileriz.

Ahmet Toptaş, 3 Şubat 1949’da Afyonkarahisar Sandıklı’nın Ekinova köyünde doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Vesile’dir. Ankara Yüksek Öğretmen Okulu’nu, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Şuhut ve Sandıklı Liselerinde kimya öğretmenliği yaptı. 1981-2011 yılları arası serbest avukat olarak çalıştı. 2011 yılında yapılan seçimlerde CHP‘den Afyonkarahisar milletvekili seçildi.

Haber

Bakmadan Geçme