• Haberler
  • Genel
  • Eski günleri yâd ettiler – Kocatepe Gazetesi

Eski günleri yâd ettiler – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, memleketi Çorum'dan yıllık izin dönüşü sırasında Çankırı Valiliğine uğrayarak, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ı makamında ziyaret etti Vali Vahdettin Özcan tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Balkanlıoğlu, Valilik Şeref Defterini imza-ladıktan sonra Vali Özcan'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Özcan, Vali Balkanlıoğlu'nun oğlu ile birlikte gelmesinin de [&hellip]

Eski günleri yâd ettiler

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, memleketi Çorum’dan yıllık izin dönüşü sırasında Çankırı Valiliğine uğrayarak, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ı makamında ziyaret etti

Vali Vahdettin Özcan tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Balkanlıoğlu, Valilik Şeref Defterini imza-ladıktan sonra Vali Özcan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Özcan, Vali Balkanlıoğlu’nun oğlu ile birlikte gelmesinin de kendisi için sürpriz olduğunu belirtti.
1989-1990 yıllarında Amerika Birleşik Devletleri’nde yabancı dil eğitimine Vali Balkanlıoğlu ile birlikte gittiklerini belirten Vali Özcan, bugünün kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.
Ziyarette yapılan soh-betle birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette
Çankırı Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu’da hazır bulundu. Vali Özcan, ziyaret anısına çeki-len fotoğraflardan oluşan albümü Vali Balkanlıoğlu’na hediye etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme