Eski Devlet Hastanesi’nde çalışmalar son aşamada

İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Afyonkarahisar Halk Sağlığı hizmet binası olarak kullanılacak olan eski Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulundu.Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından tadilatı yapılarak hizmet binası olarak kullanılacak olan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi eski binasında incelmelende bulunan, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfü Akgün’den tadilatın geçmişi ve gidişatı [&hellip]

İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Afyonkarahisar Halk Sağlığı hizmet binası olarak kullanılacak olan eski Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulundu.
Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından tadilatı yapılarak hizmet binası olarak kullanılacak olan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi eski binasında incelmelende bulunan, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfü Akgün’den tadilatın geçmişi ve gidişatı hakkında bilgiler aldı.  
Yeminci ve Akgün, İl Halk Sağlığı bünseyinde yeni açılan birimlerden olan Afyonkarahisar Bağımlılıkla Mücadele Merkezi (AKBAM), Evlilik ve Aile Danışmanlığı Merkezi, KADTEM, Halk Sağlığı Laboratuvarı ve müdürlüğün diğer şube ve birimlerinde incelemelerde bulanarak, çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Sağlık Müdürü Yemenici, Yeşilay ile işbirliği içinde hizmet veren AKBAM’a üye olurken, gençleri tehdit eden her türlü bağımlılık ile mücadele etmek ve kişileri sosyal hayata kazandırmak amacı ile çalışan AKBAM projesinin güzel bir uygulama olduğunu söyledi.
Ziyarette Yemenici ve Akgün’e her iki kurumun Müdür yardımcıları ve şube müdürleri eşlik etti.

Bakmadan Geçme