Eşinin mezarının yanında intihar etti

Afyonkarahisar'da Asri Mezarlık'ta ağaca asılmış halde bir ceset bulundu. İntihar olduğu anlaşılan olayda, Yılmaz Ç. intihar etmek için ölen eşi Halide Ç.'ın mezarına yakın bir yeri seçtiği dikkat çekti Mezarlığa gidenleri şaşkına çeviren olan bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Afyonkarahisar Belediyesi Kocatepe Asri Mezarlığı'nda ağaca asılmış halde bir ceset olduğunu fark eden Afyonkarahisarlılar durumu polise [&hellip]

Eşinin mezarının yanında intihar etti

Afyonkarahisar’da Asri Mezarlık’ta ağaca asılmış halde bir ceset bulundu. İntihar olduğu anlaşılan olayda, Yılmaz Ç. intihar etmek için ölen eşi Halide Ç.’ın mezarına yakın bir yeri seçtiği dikkat çekti

Mezarlığa gidenleri şaşkına çeviren olan bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Afyonkarahisar Belediyesi Kocatepe Asri Mezarlığı’nda ağaca asılmış halde bir ceset olduğunu fark eden Afyonkarahisarlılar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelerek ağaçta asılı kişinin öldüğünü fark eden emniyet ekipleri cesedin 61 yaşındaki Yılmaz Ç.’a ait olduğunu tespit etti.
Yılmaz Ç.’ın ölen eşi Halide Ç.’ın mezarının birkaç mezar yakınında bir ağaçta asılı halde bulunması intihar şüphelerini güçleştirirken, olay yeri inceleme ekipleri uzun süre bölgede inceleme yaptı. Görgü tanıkları Çakır’ın mezarlığa girdiği sırada yalnız olduğunu belirttiği olayda, Çakır’ın cansız bedeni cenaze aracı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yılmaz Ç.’ın yakınlarının sinir krizi geçirdiği mezarlıkta Çakır’ın mezarlardan birini çevreleyen duvarların üzerine çıkarak ulaştığı bir ağaç dalına kendini asmış olabileceğini değerlendiren polis, ip ve çevrede parmak izi de aradı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme