• Haberler
  • Gündem
  • 'Esere Saygılı, Korsana Karşıyız” – Kocatepe Gazetesi

'Esere Saygılı, Korsana Karşıyız” – Kocatepe Gazetesi

Eser kavramını öğrencilere öğretmek ve özellikle ortaokul ve lise öğrencileriyle beraber eğitim-öğretim çalışanlarını Fikir ve Sanat Eserleri kanuna göre her türlü korsana karşı bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen 'Esere Saygılı, Korsana Karşıyız' 5. Ulusal Slogan Logo ve Afiş Yarışması sonuçlandı. Başarılı olan öğrenciler 2 Mayıs Perşembe günü saat 13’te Ankara/Milli Kütüphane Konferans Salonunda ödüllendirilecek. Afyonkarahisar’dan da Mareşal [&hellip]

Eser kavramını öğrencilere öğretmek ve özellikle ortaokul ve lise öğrencileriyle beraber eğitim-öğretim çalışanlarını Fikir ve Sanat Eserleri kanuna göre her türlü korsana karşı bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen “Esere Saygılı, Korsana Karşıyız” 5. Ulusal Slogan Logo ve Afiş Yarışması sonuçlandı. Başarılı olan öğrenciler 2 Mayıs Perşembe günü saat 13’te Ankara/Milli Kütüphane Konferans Salonunda ödüllendirilecek. Afyonkarahisar’dan da Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulundan 6-C sınıfı öğrencisi Mustafa Can Günsel ile 6-A sınıfı öğrencisi Zeynep Asya Özdebir bu kapsamda ödül alacaklar.
İLESAM Afyonkarahisar İl Temsilcisi Cemil Hızır ise, öğrencilere yönelik faaliyetlerinin devam edeceğini söyleyerek, kentte son yıllarda edebiyat, sanat ve kültürel anlamda önemli çalışmaların yapıldığını ifade etti.

Bakmadan Geçme