• Haberler
  • Genel
  • Eser'den veda açıklaması:'Her zaman Reis'in ve partimin emrindeyim'

Eser'den veda açıklaması:'Her zaman Reis'in ve partimin emrindeyim'

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı görevini Ziya Coşkun Karadeniz'e devreden Eczacı Bülent Eser yaptığı veda açıklamasında, her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin emrinde olduğunu söyledi   AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Eczacı Bülent Eser, 9 yıldan bu yana sürdürdüğü görevini genel merkez tarafından yeni Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Ziya [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı görevini Ziya Coşkun Karadeniz’e devreden Eczacı Bülent Eser yaptığı veda açıklamasında, her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin emrinde olduğunu söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Eczacı Bülent Eser, 9 yıldan bu yana sürdürdüğü görevini genel merkez tarafından yeni Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Ziya Coşkun Karadeniz’e devretti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe eski Başkanı Eczacı Bülent Eser, koronavirüs salgını nedeniyle kongrelerin ne zaman yapılacağı belli olmadığı için partisinin genel merkezince belirlenen isimlerin atama yoluyla göreve getirme kararı aldığını belirtti.
“TÜM SEÇİMLERDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK”
Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığında da daha önce ismi belirlenen Ziya Coşkun Karadeniz’in ataması yapılarak göreve başladı. Yeni görevlendirmenin ardından veda açıklaması yapan Merkez İlçe eski Başkanı Bülent Eser, her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin emrinde olduğunu söyledi. Eser, “Dokuz yıldan fazladır sürdürmüş olduğum Merkez İlçe Başkanlığı’nı 15 Mart 2020 günü 7. olağan kongremizle birlikte yeni yönetime devir edecektim, ancak tün dünyada ve Türkiye’deki koronavirüs salgını nedeniyle kongremiz iptal edildi. Genel Merkezimizin kararı ile görev değişikliği atama ile gerçekleşecek olup bugün itibariyle yönetimimle birlikte Merkez İlçe Başkanlığı’nı bırakmış bulunmaktayım. 9 yıllık bu süreçte; 4 genel seçim, 2 mahalli idareler seçimi, 1 referandum, 2 ‘de cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. Bu seçimlerin hepsinde de Merkez İlçe Teşkilatı olarak üzerimize düşeni alnımızın akıyla en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
TÜM GÖNÜLDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Kendisini yalnız bırakmadığını belirtenlere teşekkür eden Eser, “Bu süreçte öncelikle beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan 9 yıldır beraber çalıştığım tüm Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerime, başta Sayın Bakanımız Milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. AK Parti Milletvekilleri; Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, İl Başkanımız Hüseyin Sezen’e, İl Gençlik Kolları Başkanımız Ethem Karahan’a, İl Kadın Kolları Başkanımız Ferda Ertürk’e, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e, İGM Başkanımız Burhanettin Çoban’a 9 yıl boyunca beraber görev yaptığımız tüm Milletvekili, Bakan Yardımcısı ve İl Başkanlarına, Kadın Kolları Başkanlarına, Gençlik Kolları Başkanlarına, Belde, Mahalle, Köy Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Belediye Başkanlarımıza, sandıklarda görev almış tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
HAKKINI HELAL ETTİ,
HELLALİK TALEP ETTİ
İnşallah bundan sonra da inandığı bu yolda AK Parti’nin bir neferi olarak üzerine ne düşerse gönüldaşlarıyla birlikte sonuna kadar yürümeye devam edeceğini söyleyen Eser, “Yeni Merkez İlçe Baş-kanımız Ziya Coşkun Karadeniz kardeşimin de her zaman yanında olduğumu belirtmek isterim ve başarılar dilerim. Cumhur-başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Siyasetin tek limanı ahlaktır’ düsturuyla AK Parti’nin bir neferi olarak elimden geleni yapmaya çalıştım. Ancak bu süreçte istemeyerek de olsa karşılıklı yanlış anlaşılmalar veya eksik iletişimden kaynaklı dava arkadaşlarımla gönül kırgınlıkları olmuş olabilir. Bundan dolayı ben herkese hakkımı helal ediyorum ben de tüm dava arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme