• Haberler
  • Genel
  • Eser: Şehrimizdeki muhalefeti ne anlamak ne de empati yapmak imkansız

Eser: Şehrimizdeki muhalefeti ne anlamak ne de empati yapmak imkansız

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Afyonkarahisar'da muhalefet partilerin temsilcilerinin eleştirilerine anlam veremediğini belirterek, 'Daha bir yıl önce asfalt yol diye eleştiride bulunanlar sıkıntıların tam olarak giderilmesi ve rakamların açıklanmasının ardından belediyecilik yoldan ibaret değil diyorlar. Şehrimizde muhalefeti ne anlamak ne de empati yapmak imkansız' dedi AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu [&hellip]

Eser: Şehrimizdeki muhalefeti ne anlamak ne de empati yapmak imkansız

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Afyonkarahisar’da muhalefet partilerin temsilcilerinin eleştirilerine anlam veremediğini belirterek, “Daha bir yıl önce asfalt yol diye eleştiride bulunanlar sıkıntıların tam olarak giderilmesi ve rakamların açıklanmasının ardından belediyecilik yoldan ibaret değil diyorlar. Şehrimizde muhalefeti ne anlamak ne de empati yapmak imkansız” dedi

AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı Çıkrık beldesinde yapıldı. Toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Afyonkarahisar’da AK Parti döneminde belediyecilik konusunda Cumhuriyet tarihinin en büyük altyapı yatırımlarının yapıldığını söyledi. Eser, “Özellikle su ve kanalizasyon şebekesinin yenilenmesi ve yol konusunda kalıcı çözümlerin getirilmesi il merkezinde uzun yıllar vatandaşların bu konularda rahat etmesini sağlayacak” diye konuştu.
Eser, Afyonkarahisar Belediyesi’nin 2009’dan bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri açıklamasının ardından muhalefet partilerin eleştirecek konu bulamadıklarını ve kaçamak açıklamalar yaptıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
“Bir muhalefet partisinin temsilcisi belediyecik yol yapmaktan ibaret değildir diye bir açıklama yaptı. Diğer muhalefet partisini temsilcisi ise komik ve nedenini anlayamadığımız bir biçimde Muğla’nın yolları ile ilgili bir açıklama yaptı. Afyonkarahisar Belediyesi’nin hizmetlerinin sadece yol yapımı olarak görmek en basit anlamda insafsızlıktır. Rakamlar ortadadır. 2009’dan bu yana yapılan yol miktarında AK Parti diğer partilerle mukayeseye bile sokulamaz. Biz rakamlarla gündeme gelirken onlar anlamsız eleştirilerle gündeme gelmeye çalışmaktadır. Her ne kadar muhalefet görmek istemese de halkımız AK Parti’nin Afyonkarahisar’da yaptığı hizmetleri görmektedir. Hizmetleri gören Afyonkarahisarlılar da inşallah sandıkta AK Parti diyeceklerdir.”
-Hava kirliliği iddiası
Eser, muhalefet partileri temsilcilerinin Afyonkarahisar’da hava kirliliği olduğu iddialarının asılsız olduğunu belirterek, “Termal ısıtmadan, doğalgaza kadar pek çok ısınma alternatifi olan bir kentte hava kirliliği olduğu iddiasında bulunanlar iddialarını ispatlamakla mükelleftir. Afyonkarahisar, hem termal su ile AFJET ile hem de doğalgaz ile ısıtılan bir kent. Bu anlamda Afyonkarahisar’da uluslar arası standartları aşan bir hava kirliliği olan bir il değildir” diye konuştu. Belediyenin hava kirliliğinin önlenmesi noktasında özellikle kaçak kömür satışının önlenmesi adına denetimler yaptığını ifade eden Eser, şöyle dedi:
“Afyonkarahisar’da doğalgaz kullanım oranı yükselmeye devam ediyor. Hali hazırda doğalgaz kullanan mahalleler dışında birkaç yıl içinde inşallah Afyonkarahisar’ın her bölgesi doğalgaza kavuşacak. Öte yandan AFJET de kentte daha fazla hizmet için çalışmalar yürüyor. Örneğin Afyonkarahisar’ın en büyük mahallelerinden olan Cumhuriyet mahallesindeki doğalgaz kullanım oranı şu an için yüzde 75’dir. Doğalgazı ile termal ısınması ile Afyonkarahisar hava kirliliğinin kabul edilebilir değerlerde olan bir ildir. Çevreye zararsız olan bu ısınma türleri de giderek yaygınlaşacaktır.”
Çıkrık Belediye binasında düzenlenen ve yaklaşık 3 saat süren toplantıya Eser’in yanı sıra Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Ali Karkı, Levent Seleoğlu, Mehmet Kırker, Ali İhsan Çelik, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Kocakulak, Mehmet Beşkardeş, Çıkrık Belde Başkanı Şükrü Bodur, Çıkrık Belediye Başkanı Hüseyin Bay ile belde yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme