Eser: Merkezde yüzde 75 alacağız

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Afyonkarahisar merkezde yüzde 75 oranında oy almayı hedeflediklerini belirterek, 'Sorumluluğumuz büyük. Biz yüzde 75 alırsak, bu milletvekili sayısı olarak Afyonkarahisar'da 5-0, genele bakılınca da 400 milletvekili anlamına gelir' dedi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret [&hellip]

Eser: Merkezde yüzde 75 alacağız

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Afyonkarahisar merkezde yüzde 75 oranında oy almayı hedeflediklerini belirterek, “Sorumluluğumuz büyük. Biz yüzde 75 alırsak, bu milletvekili sayısı olarak Afyonkarahisar’da 5-0, genele bakılınca da 400 milletvekili anlamına gelir” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti.
OY
POTANSİYELİ ÖNEMLİ ETKEN
Genel seçim sürecine yönelik soruları cevaplandıran AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, kendisine göre aday adaylığı başvurusu sayısını az bulduğunu belirtti. İlçeler bazında aday adayları sayısının fazla olduğunu ifade eden Eser; “Milletvekili seçilen her kişi her yere hizmet etmekle sorumlu. Seçim aşamasında belki adayların etkili oldukları bölgelerde çalışmaları düşünüldüğünden dolayı belki ilçe bazlı olarak bazı arkadaşlarımız aday adayı olduklarını belirtiyorlar. Ama sonuçta hepsi merkezin adayı olacak. İlçelerimizden Dinar, Bolvadin, Sandıklı’dan daha fazla kişi var. Merkezden de 4-5 arkadaşımız bulunuyor. Oy potansiyeli yüksek aday adayları tercih edilecek.” dedi.
BAKAN BAŞKA İLDEN OLABİLİR
Bülent Eser, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun memleketi Afyonkarahisar yerine başka bir ilden aday gösterilme ihtimalinin büyük olduğunu ifade etti. Bakan Eroğlu’nun milletvekili adaylığının İstanbul ya da İzmir’den olacağı görüşlerini değerlendiren Eser; “Tabii bizim seçim çalışmamızda Sayın Bakanımız yine seçim döneminde Afyon’a gelir çalışır. Sayın Bakanımız seçimden sonra da nereden seçilirse seçilsin hizmet etmeye devam edecek. Afyon için bir tane fazlaca milletvekilimiz olması noktasında Sayın Bakanımızın başka bir ilden milletvekili seçilmesi kazanç olacaktır. Nereden seçilirse seçilsin Sayın Bakanımız her zaman Afyon’un Bakanı olacaktır.” diye konuştu.
SEÇİM KOORDİNASYON
MERKEZİ OLUŞTURULACAK
7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) oluşturulduğnu belirten Eser; “Partimizin genel merkezinden sonra seçim stratejilerinin uygulama ve planlamalarının yapılacağı SKM’yi yerel anlamda hazırlayacağız. Bir SKM Başkanlığı gerçekleştiriyoruz. Aday adaylığı sürecinden sonra netlik kazanan milletvekili adaylarının programları SKM’ce oluşturulacak. Koordinasyonun sağlanacağı bu merkez her seçim propaganda döneminde faaliyetleri yürütmektedir. Gerekli eğitim çalışmaları, sandık görevlilerinin eğitimi çalışmaları büyük oranda tamamlandı.” şeklinde konuştu.
“PARTİMİZE VE ENİŞTEMİZE SORUMLULUĞUMUZ ARTTI”
Seçim için sahaya aktif biçimde indikleri söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, genel seçimlerde hem Afyonkarahisar’da hem de Türkiye genelinde sonucun malum olduğunu belirtti. “AK Parti bu genel seçimden de başarı ile çıkacak.” diyen Eser şöyle konuştu: “Çok kaliteli aday adaylarımız var. Başvuru sahiplerinin hepsi birbirinden değerli isimler. Kendilerini bürokrasi de ve siyasette ispat etmiş arkadaşlarımız. Afyonumuz için seçim sonrası oluşturulacak kabine de yeni bir Bakanlık çıkabilir. Neden olmasın? Bir bakanımızın olması hem Afyon’u hem de bizi çok mutlu eder. Olmaması için bir sebep yok. Mevcut sorumluluğumuz daha da arttı. Sayın Başbakanımıza karşı partimize olduğu gibi eniştemiz olması nedeniyle bir sorumluluğumuz var. Bunun için merkezde yüzde 75 oranında oy almayı hedefliyoruz. BU da 5-0 anlamına gelir”
Ziyaret sırasında; Bülent Eser’in yanı sıra Rabia Çelikoğlu, Şule Nayçı Tınay, Serkan Keser ve Halil Kocaerkek de hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme