• Haberler
  • Genel
  • Eser: Halkla sağlıklı iletişim seçimlerde başarıyı getirdi

Eser: Halkla sağlıklı iletişim seçimlerde başarıyı getirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 'Biz 'gitmediğiniz yer, çalmadığınız kapı sizden değildir' anlayışı ile hareket eden bir siyasi partiyiz. Genel Başkanımız da mahalle temsilcimiz de, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerimiz yani tüm teşkilatımız, toplumun her kesimini evinde, işyerinde ziyaret eden onları dinleyen ve onlarla sağlıklı iletişim kuran bir anlayışa [&hellip]

Eser: Halkla sağlıklı iletişim seçimlerde başarıyı getirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, “Biz ‘gitmediğiniz yer, çalmadığınız kapı sizden değildir’ anlayışı ile hareket eden bir siyasi partiyiz. Genel Başkanımız da mahalle temsilcimiz de, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerimiz yani tüm teşkilatımız, toplumun her kesimini evinde, işyerinde ziyaret eden onları dinleyen ve onlarla sağlıklı iletişim kuran bir anlayışa sahiptir. Bunun sonucu da 2002’den bu yana ortadadır” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısı Susuz beldesinde yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, teşkilat olarak mahalli idareler seçimlerine kadar merkez ilçeye bağlı her belde ve köyü birden fazla kez ziyaret etmeyi amaçladıklarını bildirdi.
AK Parti’nin başarısının temelinde teşkilat mensuplarının halkın her kesiminden insan ile diyalog kurması ve onları dinlemesi olduğunu kaydeden Eser, şunları söyledi: “Sandık kurulu üyemizden, delegelerimize, kadın kollarından, gençlik kollarına, mahalle ve köy temsilcilerimizden, ilçe ve il başkanlarımıza, milletvekillerimize ve bakanlarımıza kadar Genel Başkanımız da dahil şimdiye kadar girdiğimiz seçim kampanyalarında adım atmadığımız köy, belde, mahalle kalmadı. “Biz ‘gitmediğiniz yer, çalmadığınız kapı sizden değildir’ anlayışı ile hareket eden bir siyasi partiyiz. Genel Başkanımız da mahalle temsilcimiz de, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerimiz yani tüm teşkilatımız, toplumun her kesimini evinde, işyerinde ziyaret eden onları dinleyen ve onlarla sağlıklı iletişim kuran bir anlayışa sahiptir. Bunun sonucu da 2002’den bu yana ortadadır. Toplumun her kesimine AK Parti’yi ve AK siyaset ve hizmet anlayışını anlattık. Sonuç malumdur. Türkiye genelinde her 2 kişiden biri, Afyonkarahisar’da ise neredeyse her 3 kişiden 2’si AK Parti dedi. Bunun sonucunda Afyonkarahisar ve tabii ki tüm Türkiye ulaşımdan, sağlığa, eğitimden, sosyal güvenliğe kadar pek çok alanda Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yatırımlara kavuştu. İnşallah yapılan hizmetler ve AK Parti teşkilatlarının vatandaşlarla kurduğu örnek ve sağlıklı iletişim ile AK Parti bundan sonraki seçimlerde de sandıktan birinci çıkan siyasi hareket olacaktır. Şu unutulmamalıdır ki AK Parti dünyadaki en büyük siyasi hareketlerden biridir. Bundan daha önemlisi ise AK Parti teşkilatlanması ile başta Türkiye’deki muhalefet partileri olmak üzere tüm dünyaya örnek bir siyasi harekettir.”
BAKANIMIZ BİZİM İÇİN BULUNMAZ NİMET
Eser, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun bir Afyonkarahisar sevdalısı olduğunu belirterek, özellikle tarımsal sulama alanında Afyonkarahisar’ın Cumhuriyet tarihinde ilk kez bu kadar fazla yatırım aldığına dikkat çekti.
Eser, şöyle dedi: “Sayın Bakanımız bizim için bulunmaz bir nimet. Onun sayesinde sulama ile ilgili proje getiren kooperatiflerin yatırımları yüzde 60’a varan oranlarda finanse ediliyor. Yarıdan fazlası hibe olan bu projelerin kalan yarısı ise 3 yıl geri ödemesiz olmak üzere toplam 25 yılda geri ödeniyor. Bu fırsatı iyi değerlendirirsek, Allah’ın da izniyle Afyonkarahisar’da tarımsal sulama sıkıntısı diye bir konu tarih olacaktır diye düşünüyorum. Öte yandan Afyonkarahisar’ın dört bir yanına yapılan baraj ve göletler de sulama için çiftçilerimize ve hayvancılarımıza büyük kolaylık sağlıyor. Sanıyorum Afyonkarahisar Bin Günde Bin Gölet projesinden en fazla payı alan illerin başında geliyor. Afyonkarahisar’da tarım ve hayvancılıkta kullanılacak olan suya dair yatırımların faydasını uzun vadede çiftçi ve hayvancımız daha da görecektir.”
AK Parti Susuz belde binasında yapılan ve yaklaşık 3 saat süren toplantıya Eser’in yanı sıra Başkan Yardımcılar Ali Karkı, Levent Seleoğlu, Mehmet Kırker, Kadir Tarkan, Ali İhsan Çelik, Cevdet Keçeci, Mehmet Beşkardeş, Mustafa Albay, Kadir Okyar, Susuz eski Belediye Başkanı Cengiz Yıldız, AK Parti Susuz Belde Başkanı Gufran Yıldız, Susuz Gençlik Kolları Başkanı Sefa Eldem ile çok sayıda partili katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme