• Haberler
  • Genel
  • Eser: AK Parti teşkilatları rol model olmaya başladı

Eser: AK Parti teşkilatları rol model olmaya başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 'AK Parti teşkilatları her zaman halkın ayağına giden, onları dinleyen kişilerden oluşur. Bizim düsturumuz Genel Başkanımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere söylediği 'Gitmediğiniz yer sizin değil, gittiğiniz yer sizindir' sözlerinden ileri gelmektedir. Bu anlamda her zaman halkın ayağına giden AK Parti teşkilatları rol model olmaya [&hellip]

Eser: AK Parti teşkilatları rol model olmaya başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, “AK Parti teşkilatları her zaman halkın ayağına giden, onları dinleyen kişilerden oluşur.

Bizim düsturumuz Genel Başkanımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere söylediği ‘Gitmediğiniz yer sizin değil, gittiğiniz yer sizindir’ sözlerinden ileri gelmektedir. Bu anlamda her zaman halkın ayağına giden AK Parti teşkilatları rol model olmaya başladı” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı Çayırbağ beldesinde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Eser, AK Parti teşkilatlanmasının Türkiye’de giderek daha fazla rol model olmaya başladığını belirterek, “AK Parti kurulduğu günden bu yana halkın hizmetkarı olarak Türkiye’nin 4 bir köşesine, doğusundan batısına kadar her ilçe, belde ve köyüne giden ve gittiği her yerde aziz milletimizin takdirini kazanan ve bunun sonucunda da girdiği her seçimden sandıkta ilk sırada çıkmayı başarmış bir teşkilattır” diye konuştu.
AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Gitmediğiniz yer sizin değil, gittiğiniz yer sizindir” sözlerinin tüm AK Parti teşkilatlarınca uygulandığını kaydeden Eser, şunları söyledi: “AK Parti, insanlarda siyasetçi ilçeye, beldeye ya da köye sadece seçimden seçime gelir anlayışını Afyonkarahisar’da yerle bir etmiştir. Bugün aynı zamanda hükümet kabine üyesi olan Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu, hem Ramazan hem de Kurban Bayramı’nda Afyonkarahisar’ı bir baştan bir başa Dazkırı’dan, Emirdağ’a kadar gezmektedir. Aynı şekilde Milletvekilimiz Halil Ürün de 2 hafta sonunda 9 ilçede düzenlenen ilçe danışma meclisi toplantılarına katılmıştır. İl Yönetim Kurulumuz her hafta bir ilçede yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştirmektedir. Merkez İlçe olarak bizler de her hafta bir beldede toplanmaktayız. Bu AK Parti’nin Afyonkarahisar’da bakanından, milletvekiline, il başkanından, merkez ilçesine ve diğer ilçelerine kadar tüm teşkilatının her zaman halkın yanında, halkın ulaşabildiği bir teşkilat olduğunun bir göstergesidir. Bu anlamda her zaman halkın ayağına giden AK Parti teşkilatları rol model olmaya başlamıştır. Durum öyle bir hal almıştır ki AK Parti’nin çalışmalarını gören diğer partiler de artık belde ve köylere ziyaretlere başlamıştır.”
Toplantıda Çayırbağ Belediyesi’nin faaliyetlerine ilişkin bilgiler veren Belediye Başkan Vekili Ali Çam ise beldeye 112 bin metrekare kilitli parke yol döşendiğini, 5 bin 750 metre içme suyu, 9 bin 700 metre kanalizasyon hattı ve 7 bin 100 metre yağmur suyu hattı döşendiğini kaydetti.
Çayırbağ Belediye Binası’nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren toplantıya Eser’in yanı sıra Çayırbağ Belde Başkanı Halil İlhan, Belediye Başkan Vekili Ali Çam, İl Yönetim Kurulu Üyesi Birgül Kaygısız, İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Beşkardeş, Ahmet Kocakulak ile ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme