Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eser: Aday değilim, partim için çalışmaya devam edeceğim

Eser: Aday değilim, partim için  çalışmaya devam edeceğim

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, görev süresi boyunca 4 genel, 2 yerel, 2 Cumhurbaşkanlığı seçimi ile bir referandumdan alnının akıyla çıktığını söyledi. 9 yıldır sürdürdüğü Merkez İlçe Başkanlığı görevini‘tüzük gereği’ bıraktığını açıklayan Eser, üç dönem kuralı dolayısıyla aday olmayacağını belirterek, “Bundan sonra da AK Parti üyesi olarak her türlü çalışmaya katılacağım. Bu bir bayrak yarışıdır. Kongrede bayrağı alacak olan arkadaşımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi

 

“4 GENEL, 2 YEREL, 2 CUMHURBAŞKANLIĞI VE 1 REFERANDUMDAN ALNIMIZIN AKI İLE ÇIKTIK”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser yaptığı açıklamada, “Öncelikle; ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek Türkiye ve hatta dünya siyasi tarihine girdiği her seçimden birinci sırada çıkarak adını tarihe altın harflerle yazdırmayı başarmış; sandık kurulu üyelerimizden başlayarak tüm kademedeki yöneticilerimizin emekleri, halkımızın teveccühü ve Allah’ın takdiri ile her alanda ülkeye hizmet etmiş Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bir neferi olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum.
Bülent Eser olarak AK Partimizin temelinin atıldığı topraklar olan Afyonkarahisar’da 2011 Şubat ayından itibaren Merkez İlçe Başkanı olarak görev yaptım. Bu süre içerisinde 4 genel seçim ve 2 mahalli idareler seçimi 2 de Cumhurbaşkanlığı seçimi ile 1 de referandumdan Merkez İlçe Teşkilatı olarak alnımızın akı ile çıkmanın haklı gururunu yaşayan bir yöneticilik deneyimim oldu.” dedi.
“HER SEÇİMDE ORTALAMANIN ÜZERİNDE OY ALDIK”
“Allah’a şükürler olsun ki bu sürede Afyonkarahisar genelinde yaşanan her seçimde teşkilat olarak elimizden geleni yaptık ve başarılı da olduk.” diyen Eser açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Şöyle ki AK Partimizin Afyonkarahisar Merkez İlçede aldığı oy oranı yüzde 67’lere kadar çıkmış ve her seçimde Merkezde aldığımız oy oranı Türkiye geneli ve Afyonkarahisar’ın ortalamasının üzerinde olmuştur. Bu bir başarıdır ve Afyonkarahisar’ın siyasi tarihine not düşülmüştür. Bu başarı hiç şüphesiz Türkiye’nin en büyük insan kaynaklarına sahip olan AK Parti Teşkilatlarımızdaki her kademede gönülden görev yapan dava arkadaşlarımıza aittir. Bu başarıda bizim de bir katkımız olduysa ne mutlu.”
“BUNDAN SONRA DA ÇALIŞACAĞIM”
AK Parti tüzüğünce yakın zamanda Merkez İlçe Kongresinin gerçekleşeceğini kaydeden Eser açıklamasında 3 dönem hatırlatması yaparak, “3 dönem görev yapanların yeniden aday olamayacağı hükme bağlanmıştır. Bu nedenle AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevimi yapılacak kongrede seçilecek olan bir dava arkadaşıma bırakacağım. Unutulmamalıdır ki AK Parti kurulduğu günden bugüne Türkiye’nin siyaseten en güçlü insan kaynaklarına sahip partisidir. Bu nedenle göreve gelecek olan arkadaşımın Merkez İlçemizi çok daha iyi noktalara getireceğine inancım tamdır. Samimiyeti merkeze alarak çıktığımız bu yolda arkamızda bıraktığımız süre zarfında ‘eksik iletişimden’ kaynaklı bazı dostlarımızla olabilecek gönül kırgınları için her birinden ayrı ayrı özrü bir borç bilirim. Ben yaşanılan hiçbir sıkıntıda ne şahmısın ne de bir gönüldaşımın kasıtlı ve art niyetli olarak hareket ettiğini düşünmüyorum ve bu minvalde dostlarıma hakkımı helal ediyorum. Aynı şekilde de haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Bülent Eser olarak bir AK Parti üyesi olarak dahi partimiz için emeğimi önceden harcadığım gibi bundan sonra da harcayacağıma kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.
BİRLİKTE GÖREV YAPTIĞI HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Eser, “Unutulmamalıdır ki AK Parti’nin başarısı başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere köyünden, mahallesine kadar, kadın kollarından gençlik kollarına ve her kademedeki gönüldaşımıza kadar verilen emekler ile ortaya çıkmıştır. Başta Bakanımız Milletvekilimiz Sayın Veysel Eroğlu olmak üzere, Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, İl Başkanımız Hüseyin Sezen’e ve dokuz yıl boyunca beraber görev yaptığımız tüm Milletvekili, bakan yardımcısı ve il başkanlarına, sandık görevlisinden mahalle başkanlarına bu partiye emek vermiş herkese teşekkürü bir borç biliyorum. AK Parti için önceden olduğu gibi bundan sonra da çalışacağımı buradan deklare ediyorum. AK Parti Bülent Eser için her zaman bir aile ve bir okul olmuştur. Türkiye’nin en büyük siyasi hareketi olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nde Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı olarak bana görev nasip eden Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükretsem azdır. Tüm bu duygu ve düşüncelerle, 10 yıla yaklaşan görev süremde bana güler yüzleri, duaları ve emekleri ile kısaca zerre miskal destek olan tüm AK Parti’li kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Saygılarımla.” şeklinde konuştu.
Eser, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı kongresinin 15 Mart saat 11:00 da yapılacağı sözlerine ekledi.