Eser: 2019 yılı seçim yılı

2019 yılının seçim yılı olduğunu belirten AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, “Önce yerel yönetimler seçimi yani Belediye Başkanlığı seçimleri daha sonra milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacağından şimdiden çalışmalara başlanması gerekiyor. Bundan sonra iki haftada bir belde başkaları ile toplantı yapacağız. Bu hafta ev sahipliği yapan Çayırbağ Belde Başkanı Halil İlhan’a teşekkür ediyorum” [&hellip]

2019 yılının seçim yılı olduğunu belirten AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, “Önce yerel yönetimler seçimi yani Belediye Başkanlığı seçimleri daha sonra milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacağından şimdiden çalışmalara başlanması gerekiyor. Bundan sonra iki haftada bir belde başkaları ile toplantı yapacağız. Bu hafta ev sahipliği yapan Çayırbağ Belde Başkanı Halil İlhan’a teşekkür ediyorum” dedi.
Belde başkanlarıyla karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulan toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser’in yanı sıra İlçe Başkan Yardımcıları Ali Karkı, Tayfun Şanlı ve Ömer İstek de katıldı.

Bakmadan Geçme