Esentepe Mahallesi’nin eski muhtarı vefat etti

Afyonkarahisar’da hayırseverliği ve cana yakınlığı ile bilinen TCDD Beton Traves Fabrikasından emekli, Esentepe Mahallesi eski muhtarı Salih Bozoklu bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Bozoklu’nun cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Paşa Camii’de kılınacak. Merhume Şükran Bozuklu'nun eşi, Hüseyin Bozoklu, Tülay Başkadem, Hanife Selek'in babası ve Bülent Başkadem, Mehmet Selek, Hanife Bozoklu'nun kayınpederi olan Esentepe Mahallesi [&hellip]

Afyonkarahisar’da hayırseverliği ve cana yakınlığı ile bilinen TCDD Beton Traves Fabrikasından emekli, Esentepe Mahallesi eski muhtarı Salih Bozoklu bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Bozoklu’nun cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Paşa Camii’de kılınacak.

Merhume Şükran Bozuklu’nun eşi, Hüseyin Bozoklu, Tülay Başkadem, Hanife Selek’in babası ve Bülent Başkadem, Mehmet Selek, Hanife Bozoklu’nun kayınpederi olan Esentepe Mahallesi eski muhtarı Hacı Salih Bozoklu muhtarlık yaptığı süre ve sonrasında hemşehrilerimizin sevgisini kazanmıştı. Merhuma   Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır dileriz.

Haber

Bakmadan Geçme