Esentepe Mahallesine 24 derslikli lise yapılıyor

Esentepe Mahallesinde inşa edilecek olan 24 derslikli lise binası Öndüç Ailesinin desteğiyle yapılacak. Valilik makamında yapılan protokol töreninde hayırsever iş insanı Ahmet Öndüç, bu yatırımın ardından ikinci bir yatırımıda şehre kazandırmayı planladıklarını belirtti.

Hayırsever iş insanı Ahmet Öndüç, Öndüç Ailesinin desteğiyle Esentepe Mahallesinde inşa edilecek olan 24 derslikli lise binası için Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında taraflar arasında protokol imzalandı. Valilik makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde; İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Musa Dinçgez ile iş insanı Ahmet Öndüç hazır bulundular.

Haber

Hayırsever iş insanı Ahmet Öndüç, bugüne dek elde ettikleri birikimlerini devletin ve kamunun yaranına olacak bir hayır işinde kullanmak istediğini ifade etti. Öndüç, bu yatırımın ardından ikinci bir yatırımıda şehre kazandırmayı planladıklarını ifade etti. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. kübra Güran Yiğitbaşı, eğitimden sağlığa, turizmden sanayiye kente yapılacak her yatırımda hayırseverlerin desteğini almanın kendilerini gururlandırdığını dile getirdi. Yiğitbaşı, “İlimize kazandırılan her yatırımda hayırseverlerimizin bizlerin yanında olması, yaptıkları destekler ile yatırımlarımızın hızlanmasına vesile olmaları bizleri mutlu ediyor. Eğitimden sağlığa ihtiyaç duyduğumuz her alanda mutlaka bir hayırseverimizin desteğini alıyoruz. Birçok yatırımda hayırseverlerimiz yatırımı tek başına üstleniyor. Devletimizin imkânları ile hayırseverlerimizin desteği birleşince hem yatırım kıymetleniyor hem de daha güzel işler ortaya çıkıyor. Ben bu güzel yatırım için iş insanı Ahmet Öndüç nezdinde Öndüç ailesine teşekkür etmek istiyorum. Kendileri bu yatırım sonrası başka bir yatırımı da üstleneceklerini ifade ettiler. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Afyonkarahisar hayırda yarışan bir şehir. Hayırsever desteklerinin artarak devam edeceğini ümit ediyorum. Afyonkarahisar’ımıza ve eğitim camiamıza hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Bakmadan Geçme