Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Mehmet Şenkaya

EŞEK DERİSİ POST OLMAZ, ESKİ DÜŞMAN DOST OLMAZ (TÜRK OĞLU DÜŞMANINI TANI )

Mehmet Şenkaya 11 Eylül 2015 Cuma 03:00:00
  Keçecizâde Fuat Paşa’nın da aralarında bulunduğu Batılı diplomatlar:
— Zamanımızın en güçlü devleti acaba hangisidir? diye tartışır.
Fuat Pasa tartışmaya müdahale ederek der ki:
— Zamanımızın en güçlü devleti Osmanlı Devletidir. Çünkü üç yüz yıldır siz dışarıdan biz içerden yıkmak için çalıştığımız halde, bu devlet hâlâ sapasağlam ayakta durmaktadır.
“Tarih tekerrürdür derler“Doğrudur. Aynı ülkede; aynı bayrak altında yaşayan, dini bir, milleti bir yurttaşımız zamanımızda aynı problemlerle karşı karşıyakalmakta, sıkıntılara birlikte göğüs gerip, katlanmaktadır. Çalışma masamdaki notlarıma bakıyorum:
İsrail Ordusuna konuşan bir haham “Kur’an en büyük düşmanımızdır. Müslümanların elinde oldukça onlarla anlaşmamız nasıl mümkün olur.”
Geçen asrın başında Libya’yı işgale hazırlanan İsrail askerleri marş söylerken “Lanetli bir topluluğu yok etmek Kur’an’ı ortadan kaldırmak için gidiyoruz.” Diyordu.
Fransızlar Cezayir’de sert bir direnişle karşılaşınca “Müslümanlar Kur’an okumağa devam ettikleri müddetçe onlara karşı nihai bir savaş kazanamayız” diye Kur’an-ı Kerimi hedef göstermişti.
İngilizler askerlerine: Mısırı işgal gerekçesini: “Kur’an-ı, Kâbe’yi, Ezheri yok etmek olarak özetlemiştir.
Onlar Kur’an-ı direniş ve direnişi yok etmek için etkisiz hale getirmek istedi.
Bir Müslüman kadar İslamiyet’in şartlarını iyi bilen,Suriye’de, Filistin’de hilali dalgalandırmak, kelimei tevhidi yaşatmak azmiyle düşmanla çarpışırken onları arkalarından hançerleyen gizli el İngiliz ajanı Lavrence’dir.
Tük parası, Türk emeği, Türk yardımıyla yapılan demiryoluna bomba yerleştirip binlerce Müslüman’ı havaya uçuran gücün emir vereni Lavrence’dir.
1930’da Ağrı Dağı İsyanınaKürtleri teşvik eden ve hudut hadiseleriyle İran’la aramızı bozmaya çalışan gizli kuvvetlerin başında gene Lavrence vardır.
Kendisini halife ilan eden IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadî Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla yaptığı değerlendirmede Erdoğan’ın şahsında Türkiye’ye savaş ilan etti. Yurdumuzun petrol transferinden elde edeceği gelir, Avrupa’nın en büyük Hava Limanı, Yüksek Hızlı Tren, Tüp geçit, Avrupa’nın en büyük hava Limanı gibi projeleri Türk Milletine çok gören Dış güçlerin amaçlarına ulaşmak için, yurt içindeki uzantılarının da yardımıyla öncelikle milli birliği sağlayan İslamiyet’i temelden çökertmek, ülkeyi kaosa sürüklemek, İslami hassasiyetleri hafife alarak halklar arasına nifak sokup toplumubirbirine düşürüp, parçalayarak hedeflerine varmak.
Öyleyse bize düşen görev: Kötü bir akıbete uğramamak için; Birlikte olmak. Milli ve Dini konulardan taviz vermeden çalışmaktır.
Hayırlı Cumalar, Allah’a emanet olun.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER