• Haberler
  • Genel
  • Erzurumlular Afyon’da biraraya geldiler – Kocatepe Gazetesi

Erzurumlular Afyon’da biraraya geldiler – Kocatepe Gazetesi

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu üyeleri Afyonkarahisar'da bir araya geldiler Geçtiğimiz günlerde 4'ncü olağan genel kurullarını yapan Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu üyeleri, tanışmak, bilgi alış verişi ve görev dağılımı yapmak üzere Oruçoğlu Termal Otel'de bir araya geldiler. Toplantı ve Dayanışma gecesi hakkında bilgiler veren Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı [&hellip]

Erzurumlular Afyon'da biraraya geldiler

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu üyeleri Afyonkarahisar’da bir araya geldiler

Geçtiğimiz günlerde 4’ncü olağan genel kurullarını yapan Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu üyeleri, tanışmak, bilgi alış verişi ve görev dağılımı yapmak üzere Oruçoğlu Termal Otel’de bir araya geldiler.
Toplantı ve Dayanışma gecesi hakkında bilgiler veren Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Muzaffer Okumuş, yapılan genel kurulun ardından federasyon üyeliğine yeni seçilen arkadaşlarıyla tanışmak, görev dağılımı yapmak ve hizmet takvimi hazırlamak için Afyonkarahisar’da bir araya geldiklerini söyledi.
Genel merkezi İzmir’de bulanan Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonunun hizmet ve çalışmalarının da değerlendirileceği geceye bir çok Erzurumlu siyasetçi, iş adamı, bürokrat ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri katıldılar. Afyonkarahisar’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Genel Başkan Muzaffer Okumuş, kendilerini karşılayan ve Afyonu kendilerine tanıtıp çeşitli, kitap, broşür ve tanıtım CD’si hediye eden Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ile Halkla İlişkiler Sorumlusu İsa Kuş’a teşekkür ettiler.
Çoğunlukla İzmir’de yaşayan Erzurumluların katıldığı gecede, misafirler şifalı termal sulardan da faydalandılar.
İzmir Konak Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Özer ise hem katılımcı hemşerilerine hem de kendilerine güzel bir misafirperverlik gösteren Oruçoğlu Otel ile Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma derneğine teşekkür ettiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme