Eryıldız, MHP'den Aday Adayı

Ramazan Eryıldız Gömü Belediyesi Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Eryıldız, .Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışını Gömü beldesinde göstermek için aday olduğunu söyledi.

Eğitimci Ramazan Eryıldız, Gömü Belediyesi Belediye Başkanı Aday Adaylığı için Partisine başvurdu. Eryıldız, dosyasını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Emirdağ ilçe başkanı Mehmet Orbay Divrikli’ye teslim etti.

Haber

“GÖMÜ HAK ETTİĞİ DEĞERİ ALACAK”

Doğduğu topraklara hizmet etmek için donanımlı bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Ramazan Eryıldız: “Tek amaç ve gayemiz ayrılmadan, ayrışmadan Cumhur ittifakı olarak üretken, büyüyen ve gelişen, hizmet odaklı şeffaf belediyecilik adı altında hizmet sunmaktır. Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışını Gömü beldesinde göstermek için “istikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle umutlu gelecek” diyoruz. Halkımızın ihtiyaçları da politikamızın odak noktası olacak. Çocuk, kadın, genç, engelli ve yaşlılarımız başta olmak üzere bütün kesimlere dokunacak çalışmalarımızı kısa sürede hayata geçireceğiz. Kısa sürede Gömü beldemizin hak ettiği değeri bulmasını sağlayacağız. Gömü Beldem le ilgili güzel hayallerim var. Bir vizyon ortaya koymak için. Projelerimi gerçekleştirmek için aday oldum.’ Dedi

Haber

Bakmadan Geçme