Ertürk, ailesi ile birlikte oyunu kullandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Ferda Ertürk, ailesi ile birlikte Merkez Karaman Mahallesi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bulunan 2150 nolu sandıkta oyunu kullandı. Ertürk, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Afyonkarahisar AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Ferda Ertürk Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için [&hellip]

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Ferda Ertürk, ailesi ile birlikte Merkez Karaman Mahallesi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bulunan 2150 nolu sandıkta oyunu kullandı. Ertürk, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Afyonkarahisar AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Ferda Ertürk Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Merkez Karaman Mahallesi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bulunan 2150 nolu sandıkta oyunu kullandı. Ailesi ile birlikte 2150 nolu sandıkta oyunu kullanan Ertürk, seçimlerin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Sözde kararda milletimizin. Sonuç ne olursa olsun kazan milletimiz olacaktır.” dedi.>> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi.

Bakmadan Geçme