• Haberler
  • Genel
  • Ertaş: Müreffeh bir geleceğe ulaşmayı hedefliyoruz

Ertaş: Müreffeh bir geleceğe ulaşmayı hedefliyoruz

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, parti olarak birlik ve dirlik içerisinde bayramlar kutlamak, müreffeh bir geleceğe ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda bugün öğleden sonra Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Partililerin katıldığı programda konuşan İl Başkanı Niyazi Ertaş, bir Kurban Bayramına daha erişebilmenin mutluluğunun yaşandığını söyledi. 'TOPLUM AYRIŞTIRILMAYA BAŞLANILDI' Niyazi Ertaş, [&hellip]

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, parti olarak birlik ve dirlik içerisinde bayramlar kutlamak, müreffeh bir geleceğe ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.
Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda bugün öğleden sonra Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Partililerin katıldığı programda konuşan İl Başkanı Niyazi Ertaş, bir Kurban Bayramına daha erişebilmenin mutluluğunun yaşandığını söyledi.
“TOPLUM AYRIŞTIRILMAYA BAŞLANILDI”
Niyazi Ertaş, Afyonkarahisar halkının mübarek Kurban Bayramını kutladığını ifade etti. Ertaş, “Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yıllardır bu topraklarda bayramlarda, düğünlerde, sevinçlerde, mağduriyetlerde birbirimizle bir olduk. Kenetlendik, kardeşleşerek bu aziz vatan topraklarında, ayyıldızlı bayrağın altında çınlayan ezan seslerinin yüceliğinde biz bir millet idik, biz bir ulus idik, biz kardeş idik. Ancak bugün kutuplaştırıcı, ötekileştirici, hakaret eden bir üslupla, kavga diliyle toplumumuz ayrışmaşa ve birbirimizle düşmanlaştırılmaya başlanmıştır. Biz böyle bir toplum, böyle bir millet, böyle bir ulus istemiyoruz. Biz Gelecek Partisi olarak iyilik ve güzelliklerin var olduğu aramızdaki bağların gelişmesine vesile olan bu güzel bayramlarda kültürümüzle, manevi değerlerimizle, dayanışma ruhu içerisinde olmak istiyoruz. Bu aziz vatan üzerinde yaşayan bu aziz millete hizmet etmek, mazlumun ve mağdurun hakkını savunmak istiyoruz.” dedi.
“MÜREFFEH BİR GELECEĞE ULAŞMAK İSTİYORUZ”
Ertaş sözlerini şöyle tamamladı: “Muhtaç ve yoksula kol kanat germek birlik ve dirlik içerisinde bayramlarımızı kutlamak, aşımızı, mutluluğumuzu, derdimizi paylaşmak istiyoruz. Müreffeh bir geleceğe ulaşmak için tüm bunları yapabilmek en büyük ideallerimizdir. 20 yılın en sıkıntılı devrini yaşıyoruz. 20 yılın en zor günlerini yaşayarak bu mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. Bugünlerin en kısa zamanda geçmesini, bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramını kutluyorum.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme