Ertaş: Çare Gelecek Partisi'nde

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, hayat pahalılığı ve arka arkaya gelen şehitler nedeniyle buruk bir bayram geçirildiğini söyledi. Ertaş, 'Biz diyoruz ki, Çare Gelecek Partisi'ndedir. Çare, iş, aş, gelecek hepsi bizdedir.' dedi. Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda da partililer arasında bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş parti bayramlaşmasında şunları söyledi: 'Recep, [&hellip]

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, hayat pahalılığı ve arka arkaya gelen şehitler nedeniyle buruk bir bayram geçirildiğini söyledi. Ertaş, “Biz diyoruz ki, Çare Gelecek Partisi’ndedir. Çare, iş, aş, gelecek hepsi bizdedir.” dedi.
Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda da partililer arasında bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş parti bayramlaşmasında şunları söyledi: “Recep, Şaban ve Ramazan olmak üzere üç ayları geçirdik. Ramazan ayı içerisinde bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesini de idrak ettik. Cenab-ı Hak’ka bizleri Ramazan ayına ve bayrama kavuşturduğu için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Covid-19 pandemi tedbirleri kapsamında bu Ramazan Bayramında ilk kez partimiz kurulduğundan beri teşkilat bayramlaşmasında biraraya gelebildik. Diğer partilerden arkadaşlar ziyaretimize geldi. Bizlerde iade-i ziyarete gittik. Afyonkarahisar’ın, İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramını canı gönülden kutluyorum. Cenab-ı Allah bu tür bayramları bizlere ihsan eylesin. İki nedenden dolayı buruk bir bayram geçiriyoruz. Birincisi zam furyası, hayat pahalılığı diğeri de arka arkaya verdiğimiz şehitlerimizdir. Bunların sona ermesini istiyoruz. Çiftçimiz, işçimiz, işsiz gençlerimiz ev kadınlarımız her kesim bu hayat pahalılığından çok muzdariptir. Bir an önce bu işlere bir çare bulunmasını istiyoruz. Biz diyoruz ki, Çare Gelecek Partisi’ndedir. Çare, iş, aş, gelecek hepsi bizdedir. Yakında seçim var. Seçim için gerekli çalışmaları yaparak Afyon’da bir yere geleceğimize inanıyoruz. Cenab-ı Allah mahcup etmesin.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi.

Haber

Bakmadan Geçme