Eroğlu'nun uzun uğraşı sonucu çift barıştı

AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu'nun Kurtuluş Caddesi esnafını ziyareti sırasında, yanına gelen Akif Başyiğit eşi ile ayrı olduklarını belirterek Eroğlu'ndan yardım istedi.Akif Başyiğit'in eşi Hatice Başyiğit'i telefonla arayan Milletvekili Eroğlu şöyle konuştu: 'Biz eşinle Kurtuluş Caddesi'nde karşılaştık. Belediye Başkanımız araç gönderip sizi aldıracak. Biraraya gelmenizi yeniden deneyip ailenizi dağıtmamanızı istiyoruz. Yeni bir başlangıç yapıp ya [&hellip]

AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu’nun Kurtuluş Caddesi esnafını ziyareti sırasında, yanına gelen Akif Başyiğit eşi ile ayrı olduklarını belirterek Eroğlu’ndan yardım istedi.
Akif Başyiğit’in eşi Hatice Başyiğit’i telefonla arayan Milletvekili Eroğlu şöyle konuştu: “Biz eşinle Kurtuluş Caddesi’nde karşılaştık. Belediye Başkanımız araç gönderip sizi aldıracak. Biraraya gelmenizi yeniden deneyip ailenizi dağıtmamanızı istiyoruz. Yeni bir başlangıç yapıp ya Allah ya Bismillah diyeceksiniz. Bugün mübarek Cuma haydi sizi göreyim. Bundan sonra bir şey olursa eşinin kulağını bizzat ben çekeceğim. Siz benim manevi kızımsınız. Beni bir ağabey, amca gibi görün. Sigarayı sizin için bırakacak. Sizi sayıp sevecek. Aksi durumda hesabını bizzat ben soracağım” dedi.
Eşi ile barışma isteğini sıkça tekrarlayan Akif Başyiğit, eşini çok sevip, âşık olduğunu ifade etti. Bir okulda hizmetli olarak görev yapan Akif Başyiğit ile eşi Hatice Başyiğit, Kurtuluş Caddesi üzerinde bir dükkânda bir araya getirildi. Daha önce de eşi ile sorunlar yaşadığını söyleyen Hatice Başyiğit, önceki dönemde ayrı eve çıktığını, şu anda eşi ile ayrı yaşadıklarını, ayrılma kararının kesin olduğunu vurguladı. Bayan Başyiğit’i ikna etmekte zorlanan Milletvekili Eroğlu, uzun bir uğraş ve dil dökmesinin ardından Hatice Başyiğit’i eşine son bir şans daha vermeye güçlükle de olsa razı etti. Bayan Başyiğit’e telefon numarasını veren ve “Siz benim manevi kızımsınız. Bundan sonra da sorun olursa bizzat ben ilgileneceğim” ifadelerini tekrarladı.
Hatice Başyiğit’i ikna için Eroğlu’nun çabasına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser’de katkı sundu. Eşinden özür dileyen ve geçmişte ki hatalarını tekrarlamayacağına söz veren Akif Başyiğit eşini ikna etme sırasında diz çöktü. Hatice Başyiğit’e eşinin sözünü tutması noktasında medya aracılığıyla Afyonkarahisar halkının şahit olacağı vurgusu da yapıldı. Milletvekili Veysel Eroğlu güçlükle barıştırdığı Başyiğit çiftine ağız tadı olması için lokum yaptırdı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme