'Eroğlu'nun sözü bizim sözümüzdür'

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Menderes Nehri Projesi için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştü Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı seçim beyannamesinde yer alan Menderes Nehri Projesi için başkentte temaslarda bulundu. Nihat Sarı'yı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile olan görüşmesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven [&hellip]

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Menderes Nehri Projesi için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştü

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı seçim beyannamesinde yer alan Menderes Nehri Projesi için başkentte temaslarda bulundu. Nihat Sarı’yı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile olan görüşmesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yalnız bırakmadı. Pakdemirli’nin görüşme sırasında Menderes Nehri projesini hayata geçirme sözü verdiği öğrenildi.
Bakan Pakdemirli görüşme esnasında, “Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Veysel Eroğlu’nun sözü bizim sözümüzdür. Menderes Nehri Projesini hayata geçireceğiz. Projenin ilk aşaması en kısa sürede başlayacak.” dedi.

Bakmadan Geçme