• Haberler
  • Genel
  • Eroğlu’nun bütçesi tamam – Kocatepe Gazetesi

Eroğlu’nun bütçesi tamam – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Bağlı Genel Müdürlüklerinin 2012 Bütçesi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, Bakanlığının bütçe görüşmelerinde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bütün dünyada orman alanları azalırken Türkiye’de orman alanları ve odun servetinin arttığını söyledi. Prof. Dr. Veysel Eroğlu, geçmiş yıllarda 20.2 milyon hektar olan [&hellip]

Eroğlu'nun bütçesi tamam

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Bağlı Genel Müdürlüklerinin 2012 Bütçesi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi

TBMM Genel Kurulunda, Bakanlığının bütçe görüşmelerinde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bütün dünyada orman alanları azalırken Türkiye’de orman alanları ve odun servetinin arttığını söyledi.
Prof. Dr. Veysel Eroğlu, geçmiş yıllarda 20.2 milyon hektar olan orman varlığının 21.6 milyon hektara, odun servetinin 936 milyon metreküpten 1.4 milyar metreküpe ulaştığını ifade etti.
Türkiye’nin ağaçlandırma konusunda dünyada üçüncülüğe yükseldiğini belirten Prof. Dr. Eroğlu, 1 Ocak 2008 yılı itibariyle ağaçlandırma ve erozyon kontrol seferberliğinin başlatıldığını, 2012 yılı sonuna kadar 2.3 milyon hektar alanda çalışma yapılmasını planlandığını kaydetti.
Genel Kurulda, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün bütçeleri kabul edildi. (AA)

Bakmadan Geçme