• Haberler
  • Genel
  • Eroğlu'nun Afyon'da emeği var – Kocatepe Gazetesi

Eroğlu'nun Afyon'da emeği var – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mehmet Zeybek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu hakkında verilen gensoruyu eleştirdi. Zeybek, Eroğlu'nun Afyonkarahisar'a büyük yatırımlar gerçekleştirdiğini hatırlattı AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Orman ve Su İşleri Veysel Eroğlu hakkında verilen gensorunun haklı gerekçelere dayanmadığını belirtti. Zeybek, 'Son 10 yılda gece gündüz demeden Afyonkarahisar'ın her köşesine [&hellip]

Eroğlu’nun Afyon’da emeği var

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mehmet Zeybek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu hakkında verilen gensoruyu eleştirdi. Zeybek, Eroğlu’nun Afyonkarahisar’a büyük yatırımlar gerçekleştirdiğini hatırlattı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Orman ve Su İşleri Veysel Eroğlu hakkında verilen gensorunun haklı gerekçelere dayanmadığını belirtti. Zeybek, “Son 10 yılda gece gündüz demeden Afyonkarahisar’ın her köşesine hizmet götürme gayretlerinde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından verilen gensoru ile bazılarının hizmete teşekkür etme kişiliğini ortaya koymaktadır” dedi.
YILMAZ’IN İMZASI ÜZDÜ
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın da gensoruda imzasının bulunduğunu hatırlatan Zeybek, “Afyonkarahisar’ımızın hizmetkarı ve bu güzel şehirde destanlar yazan Sayın Bakanımız hakkında verilen gensoruya Afyonkarahisar MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın imza koyması her şeyden önce bütün Afyonkarahisarlılar olarak bizleri ziyadesiyle üzmüştür.
Değerli hemşerilerim MHP de bu ülkede iktidar oldu. Afyonkarahisar’a yaptıkları 10 hizmeti sayabilir misiniz? Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun gerek kendi Bakanlığı, gerekse ön ayak olduğu diğer Bakanlıkların ilimize yaptığı yatırımlar geçmiş 70 yıl ile karşılaştırıldığında kıyas kabul etmeyecek kadar çoktur” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme