• Haberler
  • Siyaset
  • Eroğlu'nun Afyon programı yoğun – Kocatepe Gazetesi

Eroğlu'nun Afyon programı yoğun – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, dün akşam geldiği Afyonkarahisar'da ilk olarak memleketi Şuhut'a gitti.Şuhut Kaymakamlığı ziyareti akabinde Eroğlu, AK Parti Şuhut Gençlik Kolları Başkanlığı İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Eroğlu bugün sabah Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret edecek. Milletvekili Eroğlu daha sonra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban [&hellip]

Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, dün akşam geldiği Afyonkarahisar’da ilk olarak memleketi Şuhut’a gitti.
Şuhut Kaymakamlığı ziyareti akabinde Eroğlu, AK Parti Şuhut Gençlik Kolları Başkanlığı İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Eroğlu bugün sabah Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret edecek. Milletvekili Eroğlu daha sonra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban makamında ziyaret ettikten sonra yapım aşamasında bulunan Park Hastanesi karşısında ki kendi ismini taşıyan parkta incelemelerde bulunacak. Cuma namazını İmaret Camiinde kılacak olan Eroğlu, öğleden sonra AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret edecek.

Bakmadan Geçme