Eroğlu'ndan PARKHAYAT'a tam not

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, PARKHAYAT Hastanesi yöneticilerini, çalışanları ve hastaları ziyaret etti. Eroğlu, 'PARKHAYAT Sağlık Gurubu ile gurur duyuyorum' dedi   AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, PARKHAYAT Hastanesinde bir dizi incelemelerde bulundu. Eroğlu'nun ziyaretinde PARKHAYAT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. [&hellip]

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, PARKHAYAT Hastanesi yöneticilerini, çalışanları ve hastaları ziyaret etti. Eroğlu, “PARKHAYAT Sağlık Gurubu ile gurur duyuyorum” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, PARKHAYAT Hastanesinde bir dizi incelemelerde bulundu. Eroğlu’nun ziyaretinde; PARKHAYAT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Av. Veli Arabacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Selim Bodur, Dr. Mehmet Özkal, Dr. Süleyman Şahin ve İdari ve Mali İşler Koordinatörü Şükrü Tunçbilek hazır bulundu.
HASTA VE HASTA YAKINLARI İLE GÖRÜŞTÜ
Eroğlu, ziyareti sırasında hasta ve hasta yakınları ile görüşüp talep ve önerileri dinleyerek, “PARKHAYAT gurubunun sağlık sektöründeki başarılı faaliyetleri, zincir hastane olmasıyla birlikte Afyonkarahisar adına böylesi bir gelişmenin olması memnuniyet vericidir.” dedi.
ARABACI, ÇALIŞMALARI ANLATTI
Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, sağlığın yanı sıra TED Koleji, Park Koleji ile eğitim sektöründe de faaliyet gösteren PARKHAYAT gurubu bünyesinde bin 200’e yakın çalışan olduğunu belirterek geçen yıl Haziran ayında faaliyete geçen Kütahya PARKHAYAT Hastanesi ve Akşehir PARKHAYAT Hastaneleri hakkında Veysel Eroğlu’na bilgiler aktardı.
“PARKHAYAT SAĞLIK GRUBU İLE GURUR DUYUYORUM”
İncelemeleri sonucu değerlendirmede bulunan Eroğlu şöyle konuştu:
“PARKHAYAT Sağlık Grubu ile gurur duyuyorum. PARKHAYAT markasının Afyonkarahisar’dan doğmuş olması ve bölgeye hizmet veriyor olmasından dolayı çok mutluyum. Gördüğüm kadarıyla da halkımız verdiğiniz hizmetten oldukça memnun. Bu memnuniyeti sağladığınız için özellikle teşekkür ediyorum. Şehrimize gerek sağlık alanında gerekse eğitim alanındaki katkılarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah yakın zamanda hizmete açtığınız Kütahya’da ki hastanenizi de ziyaret etmek istiyorum.”

Bakmadan Geçme