• Haberler
  • Genel
  • Eroğlu’ndan Özölmezoğlu’na destek – Kocatepe Gazetesi

Eroğlu’ndan Özölmezoğlu’na destek – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Tekvando Federasyonu İl Temsilcisi Hakan Özölmezoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile bir araya geldi. Bakan Eroğlu, Özölmezoğlu’na destek vereceklerini aktarırken bir de sedir ağacı fidanı hediye etti Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda Türkiye Tekvando Federasyonu İl Temsilcisi Hakan Özölmezoğlu, Afyonkarahisar’daki tekvando sporu hakkında Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. [&hellip]

Eroğlu'ndan Özölmezoğlu'na destek

Türkiye Tekvando Federasyonu İl Temsilcisi Hakan Özölmezoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile bir araya geldi. Bakan Eroğlu, Özölmezoğlu’na destek vereceklerini aktarırken bir de sedir ağacı fidanı hediye etti

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda Türkiye Tekvando Federasyonu İl Temsilcisi Hakan Özölmezoğlu, Afyonkarahisar’daki tekvando sporu hakkında Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na bilgi verdi.
Aldığı bilgilerin güzel olduğunu belirten Bakan Eroğlu, “Gençler sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Sizlere iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz.” dedi.
Sohbet sırasında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’un kendisine destek olduğunu aktaran Özölmezoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi BESYO Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yücel Ocak’ın da Tekvando İl Temsilciliğince hazırlanan projeler kapsamında tekvando sporuna daima destek olacaklarını Eroğlu’na bildirdi.
Bakanı Eroğlu, Özölmezoğlu’na sedir ağacı fidanı hediye ederek çalışmalarını destekleyip takip edeceğinin sözünü verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme