Eroğlu’ndan jet imza – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sandıklı’da inşa edilecek Yavaşlar Barajı ve Sulaması’nın kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladı Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Yavaşlar Barajı ve Sulaması projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla kamu yararı kararı alınması hususunda olur düzenlendiği bildirildi.Açıklamada, DSİ Genel [&hellip]

Eroğlu'ndan jet imza

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sandıklı’da inşa edilecek Yavaşlar Barajı ve Sulaması’nın kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Yavaşlar Barajı ve Sulaması projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla kamu yararı kararı alınması hususunda olur düzenlendiği bildirildi.
Açıklamada, DSİ Genel Müdürlüğü’nce düzenlenerek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Dr. Veysel Eroğlu’na sunulan olurun, Bakan Eroğlu tarafından aynı gün imzalandığı ifade edildi.
Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sandıklı Yavaşlar Barajı ve Sulaması projesinin 28 milyon metreküp depolama hacmine sahip olacağını ve 14 bin 380 dekar zirai araziye su temin edeceğini belirtti. Barajın ihale bedelinin 23 milyon 500 bin TL olduğunu kaydeden Bakan Eroğlu, önümüzdeki günlerde düzenlenen bir törenle projenin temelinin atılacağını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme