• Haberler
  • Genel
  • “Eroğlu’na Başbakan Yardımcılığı yakışır” – Kocatepe Gazetesi

“Eroğlu’na Başbakan Yardımcılığı yakışır” – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu 7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından Başbakan Yardımcısı olarak görmek istediklerini belirtti Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, Eroğlu'nun İzmir’den aday [&hellip]

"Eroğlu'na Başbakan Yardımcılığı yakışır"

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu 7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından Başbakan Yardımcısı olarak görmek istediklerini belirtti

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, Eroğlu’nun İzmir’den aday olmasının gündeme geldiğini hatırlatarak, Bakan Eroğlu’nun yeni dönemde Bakanlar Kurulu’nda daha üst bir mevkide yer almasını temenni ettiklerini söyledi. Beşer, “Sayın Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, nereden aday gösterilirse gösterilsin Türkiye’nin Bakanı’dır. Türkiye’nin her şehrine önemli katkılar sağlamıştır. Bakan Eroğlu’nun bu hizmetleri göz önünde bulundurularak 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra kurulacak Hükümet’te Başbakan Yardımcısı olarak görev yapması, bizim isteğimizdir” dedi.
2006 YILINDA DAVET ETMİŞTİK
Bakan Eroğlu’nu Devlet Su İşleri Genel Müdürü iken Afyonkarahisar’a davet ettiklerini hatırlatan Beşer, “Sayın Eroğlu, DSİ Genel Müdürü iken, 2006 yılında Afyonkarahisar’daki KOBİ Zirvesi’ne kendisini davet etmiştik. O zaman ben kürsüye çıktığımda ‘Bir dahaki toplantıyı Afyon’dan çıkan bir Bakan’la gerçekleştirmek istiyoruz’ demiştim. Bir sondaki toplantıyı düzenlediğimizde Sayın Eroğlu, Çevre ve Orman Bakanı olmuştu” diye konuştu.
AFYON SİYASETİN
MERKEZ ÜSSÜ OLACAK
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Başbakan Yardımcısı olması hâlinde Afyonkarahisar’ın kazançlı çıkacağını aktaran İhsan Beşer, “Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu Afyonkarahisarlı. Sayın Eroğlu da Başbakan Yardımcısı olduğunda, Afyonkarahisar mermer ve termalden sonra siyasetin de merkezi hâline gelecektir” ifadelerini kullandı.
AKÜLÜ GENÇLERE ÇAĞRI
İzmir’de üniversite öğrencilerinin arasında çıkan kavgadan sonra bir öğrencinin hayatını kaybetmesinden de ders çıkarılması gerektiğini aktaran Beşer, Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencilerine çağrı yaptı. Beşer, şöyle konuştu:
“Biz hangi solcu gence selam versek o da selam verir; hangi Ülkücü gence selam versek o da verir. Ülkücü gençler de solcu gençler de çaylarını da bizimle paylaşır. Afyon Kocatepe Üniversitesi’ndeki öğrencilere tavsiyem, kendi ülkesindeki insanlarla çatışmak yerine okullarını bitirmeleri, Türkiye’nin asıl düşmanlarına karşı beyni ile mücadele etmesidir. Bir solcu öğrenci okulunu bitirsin, fabrika açsın, kaç tane solcuyu alabiliyorsa fabrikasına alsın. Ülkücü öğrenci için de aynı şey geçerli. Arap Baharı sırasındaki isyanları, ülkelerin kendi halkı başlatmadı. Ülkeler, dış güçlerin başlattıkları isyanları ekonomik olarak da yönetecek durumda değillerdi. Gençler ülke için çalışsın. Sokağa çıkmak çözüm değil.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme