• Haberler
  • Genel
  • Eroğlu ve Ürün, 17 Aralık operasyonuna yüklendi

Eroğlu ve Ürün, 17 Aralık operasyonuna yüklendi

Sinanpaşa’da milli birlik ve beraberlik vurgusu yapan Eroğlu, 17 Aralık operasyonunun Türkiye’nin önünün kesilmesi planının bir parçası olduğunu söyledi Dinar ve Sandıklı’nın ardından günün son ziyaretini Sinanpaşa İlçesi’ne gerçekletiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı öncesi ilçe girişinde karşılandı. Vatandaşların sevgi gösterisine onlarla tokalaşarak karşılık veren Eroğlu, [&hellip]

Eroğlu ve Ürün, 17 Aralık operasyonuna yüklendi

Sinanpaşa’da milli birlik ve beraberlik vurgusu yapan Eroğlu, 17 Aralık operasyonunun Türkiye’nin önünün kesilmesi planının bir parçası olduğunu söyledi

Dinar ve Sandıklı’nın ardından günün son ziyaretini Sinanpaşa İlçesi’ne gerçekletiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı öncesi ilçe girişinde karşılandı. Vatandaşların sevgi gösterisine onlarla tokalaşarak karşılık veren Eroğlu, gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı.
ÜRÜN, OPERASYONUN ARKASINDA
CİDDİ BİR OYUN VAR
Aday tanıtım toplantısında genç Belediye Başkan Adayı Murat Karakoyun, projelerini anlattı. Sinanpaşa için yapılması planlananlar sinevizyonla da gösterilen aday tanıtım toplantısında konuşan Milletvekili Halil Ürün ise, son dönemde yaşananlara değindi. Burada da 17 Aralık operasyonunun hükümete yönelik bir darbe girişimi olduğunu kaydeden Ürün, “Oynuyorlar, planlıyorlar gelip burada icra ediyorlar. Bir de içimizden bulabildikleri bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar ihanete yöneltmiş insanları kullanarak bizleri yanıltmaya ve kandırmaya çalışıyorlar. Bunu her dönem yapıyorlar. Türkiye’de her seçim öncesi ortalığı karıştıracak, planları devreye sokuyorlar. Türkiye 30 Mart yerel seçimlerine girerken 1 yıl öncesinden başladılar. Önce 7 Şubat’ta Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanımıza yönelik bir operasyonla başladılar işe. Ama hükümetimiz ve Başbakanımız olaya el koydu ve TBMM’de bir kanun çıkartarak o operasyonu boşa çıkardılar. Bir operasyona daha giriştiler. Ama bu sefer kılıf çevre ve yeşillik değil, yolsuzluktu. ‘14 aydır takip ediyoruz, 24 aydır takip ediyoruz, bunlar yolsuzluk yapıyorlardı, içinde de 4 tane bakan vardı’ diye Türkiye’yi önce bir silkelediler. Ancak bu memleketin bir sahibi var. Milletin seçmiş olduğu çok güçlü bir hükümeti var ve tabi ki onun başında da çok güçlü bir Başbakanı var. Hükümet olaya anında müdahil oldu. Gereken görev değişiklikleri yapıldı. Çünkü operasyonun arkasında çok ciddi bir oyun vardı” şeklinde konuştu.
EROĞLU, HÜKÜMETİN BAŞARISINI ÇEKEMEYENLER TÜRLÜ OYUNLAR DENİYOR
Sinanpaşa’nın kendisi için özel bir yeri olduğunu belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu ise, Sinanpaşa’ya yapılan gölet ve sulamalarla çiftçinin gelirinin artacağına değindi. Halkın her türlü ihtiyaç ve isteğini yerine getireceklerini anlatan Bakan Eroğlu, hükümetin başarısını çekemeyenlerin hükümeti yıkmak için farklı yöntemler denediğini söyledi. 17 Aralık operasyonunun dış mihrakların ve hükümeti yıkma çabalarının bir planı olduğunu belirten Eroğlu, “Bunlar plan yapıyor 300 yıldan beridir. Haçlı seferleri ile birlikte 100 yıldır plan yapıyor, İslam’ı ve milletimizi imha etmek için plan yapıyorlar. Ama mertçe de yapmıyorlar, kalleşçe yapıyorlar. Ama hedefleri şu; böl, parçala, birbiri ile vuruştur Suriye, Mısır gibi, neticede bunlar kendiliğinden yok olsun. Onların bir hesabı var ancak Allah’ın da bir hesabı var.” dedi.
TÜRKLER ÇOK OLUYOR
ÖNÜNÜ KESELİM PLANI
Halkın uyanık olması gerektiğini ifade eden Bakan Veysel Eroğlu, milletin birlik, beraberlik ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Faiz lobisinin, faizleri ve doları arttırmak için planlar yaptığına değinen Eroğlu, “Öyle büyük oyunlar var ki; faiz lobisinin oyunları. Biz ayağa kalkmak için 6 sıfırı attık, enflasyon canavarını yenmek için yapılanları engellemek için neler yaptılar. Faizler yüzde 64 olsun diye neler yaptıklar. İstediler ki çiftçilere verilen krediler yüzde 58 ile verilsin. Soyulan bankalar olsun istediler. Bundan kim istifade ediyor? Hortumcular. Kim kaybediyor, millet. Sizlerin gayretleri ile çok büyük hizmetler yapıldı. Toplanan vergilerin yüzde 86’sını faize gittiğini milletimiz unuttu. Bakın Türkiye nereden nereye geldi. Türkiye 26. sırada yer aldığı ekonomisini 16. sıraya getirdi. Artık başı dik bir Türkiye var. Dış düşmanlar bu Türkler çok oluyor, önünü keselim dedi. Biz büyük bir milletiz ve şanlı bir tarihimiz var. Ben milletimizin ferasetine, duyarlılığına aşığım. Milletimiz 17 Aralık’taki oyunu gördü. Bu oyunu yapanlar yıkılacak. 30-40 yıl içerisinde dünyanın tarihi değişecek. Bizlerin büyük hedefleri var. İnşallah 30 Mart’ta bu oyunu bozacağız” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Murat Karakoyun ve belde belediye başkan adayları Sinanpaşalılar’a tanıtıldı. Aday tanıtımına Bakan Eroğlu’nun yanı sıra Bakan Eroğlu’nun eşi Emine Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Sinanpaşa Belediye Başkanı Nuri Köse ve Belediye Başkan Adayı Murat Karakoyun da katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme