• Haberler
  • Genel
  • Eroğlu ve Çetinsaya geliyor – Kocatepe Gazetesi

Eroğlu ve Çetinsaya geliyor – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bugün gerçekleştireceği Isparta ziyaretinin ardından Afyonkarahisar'a gelecek. 9 Mart Cumartesi gününü Şuhut İlçesi'nde, 10 Mart Pazar gününü ise İscehisar'da inceleme ve ziyaretlerle geçirecek Bakan Veysel Eroğlu'nun Afyonkarahisar merkezde de partinin yeni binasını ziyaret etmesi bekleniyor.Öte yandan Cuma ve Cumartesi Afyonkarahisar'da yapılacak bir toplantıya Yüksek Öğretim Kurulu [&hellip]

Eroğlu ve Çetinsaya geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bugün gerçekleştireceği Isparta ziyaretinin ardından Afyonkarahisar’a gelecek.

9 Mart Cumartesi gününü Şuhut İlçesi’nde, 10 Mart Pazar gününü ise İscehisar’da inceleme ve ziyaretlerle geçirecek Bakan Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar merkezde de partinin yeni binasını ziyaret etmesi bekleniyor.
Öte yandan Cuma ve Cumartesi Afyonkarahisar’da yapılacak bir toplantıya Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya’nın da katılacağı öğrenildi. Çetinsaya’nın bugün Afyonkarahisar’a gelerek Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı ziyaret etmesi bekleniyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme