Eroğlu ve ASKF'den, Jetlere kutlama

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Temsilciliği, Süper Amatör Lig'de verdiği mücadele sonrasında şampiyon olup Bölgesel Amatör Lige yükselen AFJET Afyonspor'u tebrik etti Süper Amatör Lig'de namağlup unvanıyla şampiyon olan AFJET Afyonspor'a bir tebrik de Orman ve su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'dan geldi. [&hellip]

Eroğlu ve ASKF’den, Jetlere kutlama

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Temsilciliği, Süper Amatör Lig’de verdiği mücadele sonrasında şampiyon olup Bölgesel Amatör Lige yükselen AFJET Afyonspor’u tebrik etti

Süper Amatör Lig’de namağlup unvanıyla şampiyon olan AFJET Afyonspor’a bir tebrik de Orman ve su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’dan geldi. Yaptığı açıklamada en yakın rakibine 20 puan fark atan AFJET Afyonspor’u kutladığını belirten Bakan Eroğlu, “En yakın rakibine 20 puan fark atarak şampiyonluğa ulaşan AFJET Afyonsporumuzu can-ı gönülden tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.
ASKF’DEN JETLERE KUTLAMA
Süper Amatör Lig’de namağlup şampiyon olan AFJET Afyonspor için tebrik mesajı yayınlayan bir diğer kurum ise Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) oldu. ASKF’nin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“2013 – 2014 futbol sezonunda, ilimizde oynanan Süper Amatör Ligi maçları sonunda AFJETAfyonspor Kulübümüz Afyonkarahisar şampiyonu olmuştur ve statü gereği Bölgesel Amatör Lige yükselmiştir.
2014 – 2015 futbol sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan AFJET Afyonspor Kulübümüzün başta Kulüp Başkanları olmak üzere, yönetim kurulunu, teknik heyetini, sporcularını ve kulüplerine maddi, manevi desteğini esirgemeyen camialarını kutlar, spordan beklediğimiz barış, kardeşlik ve dostluk ilkeleri çerçevesinde başarılarının devamını dileriz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme