Eroğlu, Vali Çiçek'i ziyaret edecek

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak.   Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi, Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 19 Haziran Cuma günü (yarın) Afyonkarahisar ve Şuhut İlçesi'nde bir dizi ziyarette bulunacak. Milletvekili Eroğlu, [&hellip]

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak.

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi, Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 19 Haziran Cuma günü (yarın) Afyonkarahisar ve Şuhut İlçesi’nde bir dizi ziyarette bulunacak.

Milletvekili Eroğlu, ilk olarak sabah saat 09:30’ta Şuhut Kaymakamlığını ardından da saat 10:00’da Şuhut Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Daha sonra AK Parti Şuhut İlçe Teşkilatı ile bir araya gelecek olan Eroğlu, saat 12:00’da ise Afyonkarahisar Valiliği’ni ziyaret edecek.

Veysel Eroğlu, Cuma namazını Ulu Camii’de kıldıktan sonra, saat 14:00’da ise Afyonkarahisar İl Müftülüğü’ne atanan Sinan Kazancı’yı ziyaret edecek. Eroğlu son olarak saat 14:30’da AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme