Eroğlu, oy verme sırasını bekledi

Seçim bölgesi Afyonkarahisar'da oyunu kullanan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, vatandaşların ısrarlarına rağmen öne geçmedi. Oy kullanma sırasını bekleyen Eroğlu, seçimlerin hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, oyunu Afyonkarahisar merkez Selçuklu Mahallesi'ndeki Selçuklu İlkokulu, 1162 numaralı sandıkta kullandı. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ile il [&hellip]

Eroğlu, oy verme sırasını bekledi

Seçim bölgesi Afyonkarahisar’da oyunu kullanan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, vatandaşların ısrarlarına rağmen öne geçmedi. Oy kullanma sırasını bekleyen Eroğlu, seçimlerin hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, oyunu Afyonkarahisar merkez Selçuklu Mahallesi’ndeki Selçuklu İlkokulu, 1162 numaralı sandıkta kullandı. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ile il yönetim üyeleri eşlik ettiği Bakan Eroğlu, sandığa gitmeden önce bahçede vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Oy kullanacağı sınıfın önüne gelen Bakan Eroğlu, vatandaşların ısrarlarına rağmen öne geçmeyerek sıraya girdi. Eroğlu, sıra beklerken oy kullanan vatandaşların çocuklarını da sevdi.
AFYON’DA HUZUR İÇİNDE BİR SEÇİM GEÇİYOR
Oy verme işleminin ardından okul çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da oy verme işlemlerinin huzur içinde devam ettiğini söyledi. Afyon’dan tekrar milletvekili adayı olmasından duyduğu memnuniyeti de ifade eden Bakan Eroğlu, “Oyumuzu kullandık. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Çok büyük bir mutluluk, demokrasinin güzelliği bu. Görüyorsunuz Afyon’da güzel bir şekilde huzurlu bir ortamda oyunu kullanıyor. Biz de bu konuda çok sevinçliyiz. Ben de Afyonkarahisar milletvekili adayı olarak fevkalade mutluyum. İnşallah sandıkta millet takdir hakkını kullanacaktır. Ülkem için hayırlı olmasını, uğurlu olmasını ülkemizin geleceği açısından inşallah en güzeli olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz. İnşallah bu akşam artık ya da yarın netice belli olur. Hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.
GURUR DUYUYORUM
Afyonkarahisar kent merkezinde ilk kez oy kullandığı da hatırlatılan Bakan Veysel Eroğlu, 7 Haziran’da İzmir Milletvekili olduktan sonra yeniden Afyonkarahisar’dan aday olmanın mutluluğunu yaşadığını anlattı. Oyunu dönüşümüyle gurur duyduğu Uydukent’te kullandığını ifade eden Eroğlu, “Ben ilk defa geçen dönem İzmir’de milletvekili adayı olarak Gaziemirde oy kullanmıştım. Şimdi de burada Afyonkarahisar milletvekili adayı olarak oy kullandım. Merkezde Afyonkarahisar’ın en güzel mahallesi yaptığımız, yerde oy verdim. Alt yapısıyla; Akarçay’ıyla en güzel mahalle oldu. Eskiden burada daireler 40 bin liraya satılmazdı. Ama biz Afyonkarahisar’da Kokarçay’ı Akarçay haline getirince inanın Afyon’un en güzel, en mutena yerleri haline geldi. Şimdi daireler de herhalde 300-400 Bin TL’ye yani 10 kat arttı. Bundan dolayı hakikaten gurur duyuyorum. Akarçay etrafına şimdi iki, üç tane tarihi köprü gibi köprü yaptık. İki tane de İstanbul Boğaz Köprüsü gibi asma köprü yapıyoruz. Onların da biri burada, biri de hastanenin önünde. Güzel olacak” dedi.
KUCAKLAŞMADIĞIMIZ
VATANDAŞ KALMADI
Okulda gördüğü manzaradan memnun olduğunu dile getiren Eroğlu, vatandaşların demokrasinin gereği olan vazifelerini sevinç içinde yaptıklarını kaydetti. “Tüm Afyonkarahisarlılara ve milletimize teşekkür ediyorum. İnşallah milletimiz en güzel kararı bugün verecektir.” diyen Eroğlu, seçim döneminde yoğun mesai harcayan basın mensuplarına da teşekkür etti. Açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Bakan Eroğlu bir gazetecinin ‘Sandıklarda meteorolojik durum nasıl?’ ise şu şekilde cevap verdi, “Sandıklarda hava durumu iyi. Şu anda hava durumu çok iyi. Aşağı yukarı Afyonkarahisar’da gezilmedik yer bırakmadık. Kucaklaşmadığımız vatandaş kalmadı. Yani 7 Haziran’a göre çok farklı, çok daha iyi. Yani vatandaş istikrarın durumunu çok iyi anlamış durumda. Dolayısı ile 7 Haziran’a göre çok daha farklı bir seçim olacak. Millet istikrardan yana oy kullanıyor. Onu fark ettim.”
Oy verdiği okulda kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları geri çevirmeyen Bakan Eroğlu, kendisini takip eden gazetecilere de teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Eroğlu, Selçuklu İlkokulu’nun ardından kent merkezindeki diğer okulları da ziyaret etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme