Eroğlu: Koalisyon demek geri kalmak demek

Bolvadin İlçesi'nde temel atma ve açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, vatandaşlara koalisyon isteyip istemediklerini sordu. Koalisyonun, eski Türkiye anlamına geldiğini ifade eden Eroğlu, eski Türkiye'nin ise geri kalmak olduğunu söyledi Toplam yatırım bedeli 38 milyon TL olan 24 tesisin temel atma ve açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı [&hellip]

Eroğlu: Koalisyon demek geri kalmak demek

Bolvadin İlçesi’nde temel atma ve açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, vatandaşlara koalisyon isteyip istemediklerini sordu. Koalisyonun, eski Türkiye anlamına geldiğini ifade eden Eroğlu, eski Türkiye’nin ise geri kalmak olduğunu söyledi

Toplam yatırım bedeli 38 milyon TL olan 24 tesisin temel atma ve açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 11 tesisin ise temelini atarak, 13 tesisin açılışını gerçekleştirdi.
“ESKİ TÜRKİYE İFLAS ETMİŞTİ”
Törende AK Parti hükümetlerinin icraatlarını anlatan Bakan Veysel Eroğlu, son 15 günde 20’ye yakın şehirde 1 milyar dolar’dan fazla yatırıma imza attığını söyledi. Eski Türkiye’de yatırım yapılamadığını ifade eden Eroğlu, “Eski Türkiye’de böyle bir şey yoktu. Çünkü eski Türkiye gerçekten tamamen iflas etmişti” şeklinde konuştu.
“NEREDEN NEREYE GELDİK”
Türkiye’nin büyük ve güçlü bir ülke haline geldiğini belirten Veysel Eroğlu, dünyanın 20 büyük ülkesinin katıldığı, dünyanın en büyük zirvesi G20’nin bu yıl Türkiye’de yapılacağını söyledi. Zirvenin dönem başkanlığını da Türkiye’nin yapmasının Türkiye’nin başarısı olduğunu kaydeden Eroğlu, “Ne mutlu işte. Dönem başkanıyız. Allah’a şükür bununla gurur duyuyoruz. İşte yeni Türkiye budur. Ben dün bir başka zirveye ev sahipliği yaptım. Orada da Cumhurbaşkanımız 195 ülkenin başbakan, bakan veya delegelerine hitap etti. Çölleşmeyle Mücadele 12’inci Taraflar Konferansı Ankara’da toplandı. Başkan olarak da 195 ülke oy birliğiyle beni seçti. İki yıl dönem başkanlığını bu kardeşiniz yapacak. Bakın nereden nereye geldik” dedi.
“KOALİSYON DEMEK
GERİ KALMAK DEMEK”
Vatandaşlara eski Türkiye ve koalisyon isteyip istemediklerini de soran Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
“Geleceğin Türkiye’si çok daha büyük olacak. Çünkü biz artık çok güçlüyüz. Kendi barajlarımızı hatta dünyanın en büyük barajlarını yapan, Akdeniz’in içinden 107 kilometre boru hattıyla Kıbrıs’a suyu götüren, dünyanın en büyük havalimanlarını inşa eden, Sultan Abdülhamit’in hayali olan Marmaray’ı yapan, 17 bin 500 kilometre bölünmüş yolu yapan hep biziz. Eskiden çocuklara kitap hatta ilaç bile bulunmuyordu. Onun için eski Türkiye istiyor musunuz? Koalisyon istiyor musunuz? İstemeyin tabii çünkü koalisyon demek eski Türkiye demek geri kalmak demektir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme