• Haberler
  • Genel
  • Eroğlu, Kadın Girişimciler’e teşekkür etti

Eroğlu, Kadın Girişimciler’e teşekkür etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu’nu kabul etti. Eroğlu, Kadın Girişimciler’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK [&hellip]

Eroğlu, Kadın Girişimciler'e teşekkür etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu’nu kabul etti. Eroğlu, Kadın Girişimciler’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkal hazır bulundular. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisarlı Kadın Girişimciler’e yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında da her zaman destek vereceklerini dile getirdi. Eroğlu ziyarete katılan girişimciler ile tek tek ilgilenerek yapılacak projeler ve yeni iş fikirleri hakkında görüşlerini dile getirdi.
Ziyaret sonrası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Günay Kart, Bakan Eroğlu’na hediye takdim etti.
YOĞUN KATILIM
Ziyarete Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Gül ve Ramazan Avcı, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Günay Kart, Başkan Yardımcısı Berna Tokman, Üyeler Münire Bozok, Melek Aktan, Serpil Özer, Merve Şensoy, Ebrar Ballıpınar ve İpek Saraçoğlu Şanlı ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Ünsoy, Genel Sekreter Yardımcısı Ferah Bekteş ve Kadın Girişimciler Kurul Sekreteri Hüsnü Selim Şenbabaoğlu katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme