Eroğlu, Iraklı Bakanı ağırlayacak

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, Irak Su Kaynakları Bakanı Muhterem Mehdi Rashid Hamdani'yi bugün ve yarın Afyonkarahisar'da ağırlayacak   Irak Su Kaynakları Bakanı Mehdi Rashid Hamdani ilk olarak bugün öğleden sonra saat 15.00'de Dünya Motokros Şampiyonası EMXOpen 2. Yarış ve Ödül törenine katılacak. Orman ve Su İşleri eski [&hellip]

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu,
Irak Su Kaynakları Bakanı Muhterem Mehdi Rashid Hamdani’yi bugün ve yarın Afyonkarahisar’da ağırlayacak

Irak Su Kaynakları Bakanı Mehdi Rashid Hamdani ilk olarak bugün öğleden sonra saat 15.00’de Dünya Motokros Şampiyonası EMXOpen 2. Yarış ve Ödül törenine katılacak.
Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Irak Su Kaynakları Bakanı Muhterem Mehdi Rashid Hamdani ile birlikte bugün öğleden sonra saat 16.15’de Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i, saat 17.00’de Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamlarında ziyaret edecek. Daha sonra Eroğlu, Hamdani ve beraberindekiler; Uzun Çarşı, Ulu Camii, Tarihi Konaklar ve Sokak Yenileme Çalışmaları, Mevlevi Camii ve İmaret Camiini ziyaret edecekler. 5 Eylül 2021 Pazar günü ise Irak Su Kaynakları Bakanı Muhterem Mehdi Rashid Hamdani Veysel Eroğlu ile beraber sabah saat 11.00’de AFJET tesislerinde incelemede bulunduktan sonra saat 12.15’de İleri Biyolojik Arıtma Tesisi ve Arıtılmış Suların Sulamada Kullanılma Tesisini gezecek. Hamdani saat 14.00’de ATSO Toplantı Salonu’nda iş insanlarıyla bir araya gelecek. Hamdani’nin Afyonkarahisar programı Yumurta Müzesi ile Paşa Camii ziyaretiyle tamamlanacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme