Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu, hikâye yarışmasında dereceye girenleri kutladı

Eroğlu, hikâye yarışmasında dereceye girenleri kutladı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “2020 Afyonkarahisar Sevgi Yılı” projesi doğrultusunda Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nce düzenlenen “Hikâyeni Yaz” Yarışmasında dereceye girenleri kutladı

 

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyon-karahisar Valiliği’nce başlatılan “2020 Afyonkarahisar Sevgi Yılı” projesiyle il genelinde sevgi şuurunu, sevginin bü-tünleştirici gücünü yaymak ve hâkim kılmak için önemli faaliyetler yapıldığına değindi.
Proje doğrultusunda her ay için farklı bir tema belirlendiğini ifade eden Eroğlu, “Belirlenen bu temalar kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları tarafından il genelinde yapılan çeşitli faaliyetlerle yaygınlaştırılmaktadır. Haziran ayının teması da ‘Nezaket ve Tebessüm’ üzerinedir. Peygamber Efendimiz (SAV) bir hadis-i şerifinde; ‘Din kardeşine güler yüz göstermek, iyi şeyler öğretmek, kötülük yapmasını önlemek bir sadakadır.’ buyurmuştur. Dolayısıyla Haziran ayı içerisinde nezaket ve tebessümü bütün il geneline yaymak için faaliyetler yapılmaktadır. Bu faaliyetlerden biri de Kültür ve Turizm İl Müdürlüğümüz tarafından tertip edilen ‘Hikâyeni Yaz’ yarışması olmuştur. 5 – 31 Mayıs tarihleri arasında yarışmaya katılım sağlayan bütün vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Özellikle bu yarışmada dereceye girerek ‘Elim Elinde’ başlıklı hikâyesiyle birinci olan Buket Uçar’ı, ‘Bir Ben Var Benden Öte’ başlıklı hikâyesiyle ikinci olan Azime Gürlek’i ve ‘Gözyaşı’ başlıklı hikâyesiyle üçüncü olan Mustafa Kandemir’i canı gönülden tebrik ediyor, çalışmalarında üstün muvaffakiyetler diliyorum. Afyonkarahisar genelinde sevgi dilinin hâkim kılınması için bu tür yarışma ve faaliyetlerin düzenli olarak yapılmasının çok faydalı olacağı kanaatindeyim. Dolayısıyla bu yarışmayı düzenleyen Kültür ve Turizm İl Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum.” dedi.