• Haberler
  • Gündem
  • Eroğlu hafta sonu Afyonkarahisar'da – Kocatepe Gazetesi

Eroğlu hafta sonu Afyonkarahisar'da – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bugün sabah Korel Termal Otel'de düzenlenecek olan tarih sempozyumuna katılacak. Eroğlu, yarın Cuma namazını İscehisar ilçesi Ulu Camii'nde kılacak.Namazın ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve beraberindekiler, İscehisar Doğalgaz Hattı Giriş İstasyonu'nun açılış törenini Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirecek. 21 Ekim Cumartesi günü Bakan Eroğlu Çobanlar ilçesinde DSİ [&hellip]

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bugün sabah Korel Termal Otel’de düzenlenecek olan tarih sempozyumuna katılacak. Eroğlu, yarın Cuma namazını İscehisar ilçesi Ulu Camii’nde kılacak.
Namazın ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve beraberindekiler, İscehisar Doğalgaz Hattı Giriş İstasyonu’nun açılış törenini Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirecek. 21 Ekim Cumartesi günü Bakan Eroğlu Çobanlar ilçesinde DSİ Tesislerinin toplu temel atma törenine katılacak. Daha sonra “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında 15 Temmuz Şehitler İlkokuluna fidan dikecek olan Eroğlu, saat 15.00’de il merkezine gelerek AK Parti Afyonkarahisar Merkez ilçe kongresine katılacak. Eroğlu, 22 Ekim Pazar günü Sandıklı ilçe kongresine katılacak.

Bakmadan Geçme