• Haberler
  • Genel
  • Eroğlu, Gülcan Mıngır’la birlikte temel attı

Eroğlu, Gülcan Mıngır’la birlikte temel attı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisarlı milli atlet Gülcan Mıngır’la birlikte sulama kanallarının temel atma törenini gerçekleştirdi. Eroğlu, Gülcan Mıngır’dan da övgüyle söz etti Avrupa Şampiyonu Milli Atlet Gülcan Mıngır, memleketi Afyonkarahisar’a geldi. Geçen hafta sona eren Londra Olimpiyatları’nda derece alamayan Gülcan Mıngır, sevenlerini de çok üzmüştü. Bayramı ailesinin yanında geçiren Gülcan Mıngır, [&hellip]

Eroğlu, Gülcan Mıngır'la birlikte temel attı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisarlı milli atlet Gülcan Mıngır’la birlikte sulama kanallarının temel atma törenini gerçekleştirdi. Eroğlu, Gülcan Mıngır’dan da övgüyle söz etti

Avrupa Şampiyonu Milli Atlet Gülcan Mıngır, memleketi Afyonkarahisar’a geldi. Geçen hafta sona eren Londra Olimpiyatları’nda derece alamayan Gülcan Mıngır, sevenlerini de çok üzmüştü. Bayramı ailesinin yanında geçiren Gülcan Mıngır, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile de görüştü.
Törene katıldı
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde bayramlaşma töreninin ardından Döğer beldesinde, Emre Göleti Sulaması ile Bayramaliler Göleti Sulaması’nın ortak temel atma törenine katıldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde bayramlaşma töreninin ardından Döğer beldesinde, Emre Göleti Sulaması ile Bayramaliler Göleti Sulaması’nın ortak temel atma törenine katıldı. Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 3000 metre engellide Avrupa Şampiyonu olan Gülcan Mıngır da Bakan Eroğlu ile birlikte temel atma törenini gerçekleştirdi. Döğer’de ve Bayramaliler’de temeli atılan tesis ile birlikte 800 dekar tarım arazisinin suya kavuşacağı belirtildi. Mart ayında çalışmalarına başlanan Döğer Emre Göleti ve Sulaması projesinin toplam maliyetinin 1 milyon 400 bin lira olduğu kaydedildi. Her iki projenin de Nisan ve Mayıs aylarında bitirileceği belirtilirken, projelerin hayata geçmesiyle birlikte bölgedeki çiftçilerin gelir artışı sağlayacağı bildirildi.
Eroğlu: “Gururumuz”
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisarlı milli atlet Gülcan Mıngır’ın, hem Türkiye’yi hem de Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde katıldığı turnuvalarda temsil ettiğini belirterek kendisiyle gurur duyduğunu söyledi. Eroğlu, “Gülcan kızımızı yürekten tebrik ediyorum. Bizim spordaki gururumuz oldu. Kendisi yine katıldığı turnuvalara bizi en iyi şekilde temsil edecek” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme