• Haberler
  • Genel
  • Eroğlu, eczacıları yalnız bırakmadı – Kocatepe Gazetesi

Eroğlu, eczacıları yalnız bırakmadı – Kocatepe Gazetesi

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’de bilimsel eczacılığın kuruluş yıl dönümü olan 14 Mayıs Eczacılar Günü için düzenlenen kutlamaya katıldı. Eroğlu, sağlık alanında önemli yatırımlara imza attıklarını söyledi Eczacılığın akademik olarak 172'nci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katılan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar 33. Bölge Eczacılar Odası üyeleri ile İkbal Termal Otel'de bir [&hellip]

Eroğlu, eczacıları yalnız bırakmadı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’de bilimsel eczacılığın kuruluş yıl dönümü olan 14 Mayıs Eczacılar Günü için düzenlenen kutlamaya katıldı. Eroğlu, sağlık alanında önemli yatırımlara imza attıklarını söyledi

Eczacılığın akademik olarak 172’nci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katılan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar 33. Bölge Eczacılar Odası üyeleri ile İkbal Termal Otel’de bir araya geldi. Kutlama merasiminde konuşan Bakan Eroğlu, eczacılığın çok önemli bir meslek olduğunu ve insanlara fayda sağladığını ifade etti. Eczacılığın 172’nci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Eroğlu, Bakanlık çalışmaları hakkında eczacılara bilgiler verdi.
Eczacılara Afyonkarahisar Eczacılar Ormanı kurulması teklifinde bulunan Eroğlu, Afyonkarahisar’da 214 eczacının görev yaptığını ve bu eczacılara bir ormanın yakışacağını dile getirdi. Hükümet olarak sağlık yatırımlarına ayrı bir önem verdiklerini belirten Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 5 yıldızlı otel görünümünde hastaneler inşa ettiklerini ifade etti. Vatandaşın sağlık hususunda geçmişte sıkıntılı günler geçirdiğini bildiğini söyleyen Eroğlu, bu sıkıntıları AK Parti hükümetinin çözüme kavuşturduğunu ifade etti. Her vatandaşın istediği hastanede muayene olabildiğini anlatan Eroğlu, vatandaş arasında sağlık alanında ayrımın ortadan kalktığını vurguladı.
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da eczacılığın fedakârca yapılan bir meslek olduğunun altını çizerek insanlık var oldukça eczacılığa da ihtiyaç duyulacağını belirtti.
Afyonkarahisar Eczacı Odası Başkanı Melih Köken de tüm eczacıların 14 Mayıs Günü’nü kutladı.
Geceye Afyonkarahisar Vali Yardımcıları Ali Muhittin Varol ve Ahmet Ertürk ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kerim Aslan da katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme