• Haberler
  • Genel
  • Eroğlu: Bütün vatandaşlarımızı kucaklıyoruz – Kocatepe Gazetesi

Eroğlu: Bütün vatandaşlarımızı kucaklıyoruz – Kocatepe Gazetesi

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 12 Haziran’da yapılan genel seçimlerin ardından ilk defa Afyonkarahisar’a geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, AK Parti’nin bütün vatandaşları kucaklayacağını söyledi. Eroğlu, bir gazetecinin “Çevre, Orman, Şehircilik Bakanlığı garanti mi” sorusuna da “Hiçbir şeyin garantisi yok” şeklinde yanıt verdi Çevre ve Orman Bakanı [&hellip]

Eroğlu: Bütün vatandaşlarımızı kucaklıyoruz

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 12 Haziran’da yapılan genel seçimlerin ardından ilk defa Afyonkarahisar’a geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, AK Parti’nin bütün vatandaşları kucaklayacağını söyledi. Eroğlu, bir gazetecinin “Çevre, Orman, Şehircilik Bakanlığı garanti mi” sorusuna da “Hiçbir şeyin garantisi yok” şeklinde yanıt verdi

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 12 Haziran’da yapılan genel seçimlerden sonra ilk kez memleketi Afyonkarahisar’a geldi. AK Parti İl Başkanlığı’na gelirken yağmaya başlayan yağmur nedeniyle partililerle il binası içinde tokalaşan Eroğlu, basın toplantısı düzenledi. Afyonkarahisar ve Türkiye’de AK Parti’nin önemli bir başarıya imza attığını hatırlatan Eroğlu, “AK Parti sahillerden oy alamaz” şeklindeki kanaatin yanlış olduğunun da görüldüğünü kaydetti. Eroğu, “Bize rey versin veya vermesin bütün Afyonkarahisarlıları biz kucaklıyoruz. Rey vermeyenler de bizim başımızın tacıdır. Demokratik haklarını kullanmışlardır. Onlara da hizmet götüreceğiz. Biz bütün Afyonkarahisarlıları seviyoruz. Biz herkesi kucaklıyoruz. Seçimlerden sonra 74 milyon vatandaşımızın kucaklandığı bir dönem başlıyor. AK Parti, ama biz bütün Türkiye’nin partisiyiz. Her yerden halkı kucaklayan bir rey aldık. Bu gerçekten takdire değer bir husustur. Afyonkarahisar’da 2002 seçimlerinden bu yana bütün seçimlerde reylerimizi artırmışız. Bütün ilçelere de teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti’nin başarısının dünya liderleri tarafından da takdir edildiğine dikkat çeken Eroğlu, “AK Parti bütün Türkiye’de yüzde 50 rey aldı. Bütün dünyada bu imrenilecek bir konu. Biz Bakanlar Kurulu’ndayken bütün dünya liderleri Sayın Başbakanımızı aradı ve takdir etti. Hatta bazı devlet başkanları ‘Ne büyük ustaymışsın’ diye de iltifatta bulundular. Biz de bundan gurur duyduk” diye konuştu.
Afyonkarahisar için iki milli, iki dini bayramda müjde verme geleneğini sürdüreceklerini kaydeden Eroğlu, kentte yapılması sözünü verdikleri botanik parkı için de çalışmaların başlatıldığını vurguladı. Eroğlu, başta kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzeri bütün AK Parti Afyonkarahisar teşkilatına, ilçelerdeki AK Partililere teşekkür etti.
Basın toplantısında gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Eroğlu, “Mazbatayı ne zamanalacaksınız” sorusuna “Mazbata hakkında bir haber gelmedi daha. Cuma günü alırım diye düşünüyordum, ama henüz galiba gümrüklerden gelen reyler intikal etmemiş. Zannededim pazartesi ya da salı günü diye düşünüyoruz” yanıtını verdi.
Bir gazetecinin “Çevre, Orman ve Şehircilik Bakanlığınız garanti mi” sorusu karşısında ise Bakan Eroğlu gülerek “Garanti diye bir şey yok, hiçbir şeyin garantisi yok” dedi.
Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek’e 2011 seçimindeki başarısı nedeniyle işleme desenli bir plaket verdi. Eroğlu, plaketi verirken “Afyon’u da böyle ilmek ilmek işleyeceğiz” diye konuştu. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, yarın Korel Termal Otel’de bir basın toplantısı düzenleyerek seçim sonuçlarını kapsamlı bir şekilde değerlendirecek.

Bakmadan Geçme