• Haberler
  • Genel
  • Eroğlu 'Balkon konuşması'nda – Kocatepe Gazetesi

Eroğlu 'Balkon konuşması'nda – Kocatepe Gazetesi

Başbakan Erdoğan'ın klasiklerinden olan seçim gecesi Balkon konuşmasında Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da yanında yer aldı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pazar gecesi seçimlerle ilgili açıklamasını AK Parti Genel Merkezi'nin balkonundan yaptı. 'Balkon konuşmaları' olarak adlandırılan bu konuşmaların sonuncusunda Erdoğan'ın yanında yeniden Afyonkarahisar Milletvekili seçilen Çevre ve orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da [&hellip]

Eroğlu “Balkon konuşması”nda

Başbakan Erdoğan’ın klasiklerinden olan seçim gecesi Balkon konuşmasında Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da yanında yer aldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pazar gecesi seçimlerle ilgili açıklamasını AK Parti Genel Merkezi’nin balkonundan yaptı. “Balkon konuşmaları” olarak adlandırılan bu konuşmaların sonuncusunda Erdoğan’ın yanında yeniden Afyonkarahisar Milletvekili seçilen Çevre ve orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da yer aldı.
Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde oyunu kullandıktan sonra ilimizden ayrılan Bakan Eroğlu son haftayı Afyonkarahisar’da geçirmiş ve seçim sürecinde Afyonkarahisar genelinde ayak basmadık yer bırakmamıştı. AK Parti’nun kurmayları ile birlikte seçim gecese Başbakan’ın yanında yer alan Eroğlu, “Balkon konuşması”nda AK Partili seçmenleri selamlayanlar arasında yer aldı.
Erdoğan, Ak Parti Genel Merkezi’nin balkonundan seçim sonuçlarını değerlendirdi. Balkona eşi Emine Erdoğan ile birlikte çıkan Erdoğan, vatandaşları selamladı ve balkonda bulunan partililerle tek tek tokalaştı. “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganları altında kürsüye çıkan Başbakan Erdoğan, konuşmasının başında uzun bir selamlama yaptı. Anayasayı uzlaşmayla yapacakları mesajı veren ve “Buyursunlar gelsinler diyen Erdoğan, şunları söyledi:
“Aziz milletim, sevgili kardeşlerim, değerli yol arkadaşlarım; buradan, Ankara’dan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’nden hepinizi muhabbetle selamlıyorum. 81 vilayetimizi, 780 bin kilometrekarenin her bir zerresini, 74 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tamamını sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Melbourne’den Berlin’e kadar; Tokyo’dan Viyana’ya kadar; Paris’ten Toronto’ya kadar, 5 kıtadaki tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını, tüm soydaşlarımızı buradan selamlıyorum” dedi.

Bakmadan Geçme