• Haberler
  • Genel
  • Eroğlu AKÜ’de meydan ve saat kulesini açacak

Eroğlu AKÜ’de meydan ve saat kulesini açacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 10 Ekim Cuma günü AKÜ’de düzenlenecek olan yeni akademik yıl, merkez kütüphanesi, üniversite meydanı ve saat kulesi açılış törenine katılacak. Eroğlu, “Su ve Suyun Önemi” başlıklı açılış dersini verecek Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) 2014-2015 Akademik Yıl açılış, Merkez Kütüphane, Üniversite Meydanı ve Saat Kulesi açılış töreni 10 Ekim [&hellip]

Eroğlu AKÜ'de meydan ve saat kulesini açacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 10 Ekim Cuma günü AKÜ’de düzenlenecek olan yeni akademik yıl, merkez kütüphanesi, üniversite meydanı ve saat kulesi açılış törenine katılacak. Eroğlu, “Su ve Suyun Önemi” başlıklı açılış dersini verecek

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) 2014-2015 Akademik Yıl açılış, Merkez Kütüphane, Üniversite Meydanı ve Saat Kulesi açılış töreni 10 Ekim Cuma günü öğleden sonra saat 14.30’da ANS Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Törene Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’da katılacak.
10 Ekim Cuma günü öğleden sonra saat 14.30’da ANS Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi’nde başlayacak olan törende AKÜ Devlet Konservatuarı mensupları tarafından müzik dinletisi gerçekleştirilecek. Yeni akademik yılın açılış dersini Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu verecek. Eroğlu, “Su ve Suyun Önemi” başlığında ders anlatacak. Daha sonra AKÜ’nün; Merkez Kütüphane binası, Üniversite Meydanı ve Saat Kulesi’nin açılışı gerçekleştirilecek. Verilecek kokteylin ardından açılış töreni sona erecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakan Eroğlu bayramda Afyon’da

5 Ekim Pazar günü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ilk olarak Taş Medrese’de düzenlenecek olan genel bayramlaşma törenine katılacak. Buradaki törende Valilik müjdeleri de açıklanacak. Bakan Eroğlu daha sonra Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan AK Parti bayramlaşmasında Kurban Bayramı müjdelerini açıklayacak. Eroğlu, aynı günün akşamı memleketi Şuhut’ta gerçekleştirilecek bayramlaşma törenine katılacak. Eroğlu, 6 Ekim Pazartesi günü Dinar ilçesinde Musul’da rehin alınan Konsolosluk görevlisi Sait Coşkun’u evinde ziyaret edecek. Daha sonra Dinar ilçe bayramlaşma törenine katılacak olan Bakan Eroğlu, Sandıklı ve Sinanpaşa ilçelerinde gerçekleştiriecek bayramlaşma törenlerine katılacak. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 7 Ekim Salı günü İscehisar, Bolvadin ve Emirdağ ilçelerinde düzenlenecek olan bayramlaşma törenlerine katılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme