Eroğlu 3 tesisin temelini atacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bugün saat 14’de Sandıklı Belediye önünde düzenlenecek törende DSİ tarafından inşa edilecek olan Sandıklı İlçe Merkezi Üst Havza Kuşaklama, Ekinhisar Göleti Sulaması ile Ekinhisar Kasabası taşkın koruma tesisinin temelini atacak. Ayrıca Eroğlu tarafından merasimde 28 milyon TL'ye mal edilecek doğalgaz yatırımının açılışı da gerçekleştirilecek.Bakan Eroğlu,  Afyonkarahisar'da [&hellip]

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bugün saat 14’de Sandıklı Belediye önünde düzenlenecek törende DSİ tarafından inşa edilecek olan Sandıklı İlçe Merkezi Üst Havza Kuşaklama, Ekinhisar Göleti Sulaması ile Ekinhisar Kasabası taşkın koruma tesisinin temelini atacak. Ayrıca Eroğlu tarafından merasimde 28 milyon TL’ye mal edilecek doğalgaz yatırımının açılışı da gerçekleştirilecek.
Bakan Eroğlu,  Afyonkarahisar’da düzenlenecek törendede OGM tarafından orman köylülerinin kalkındırılması maksadıyla 10 aileye gelir getirici tür, 5 aileye Orköy sertifikası ve 3 köye çok maksatlı yangın söndürme tankeri verecek. Öte yandan Eroğlu badem, ceviz, iğde, zerdali ve sedir fidanı türlerinden oluşan toplam 4 bin adet fidanı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtacak.
Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından temeli atılacak tesislerle 1.290 dekar zirai arazi modern sulama sistemine kavuşacak. Sandıklı ilçe merkezi ve Ekinhisar Kasabası taşkın zararlarından korunacak.

Bakmadan Geçme