Eroğlu: 2012 Afyon için hamle yılı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, geçtiğimiz hafta sonu yapılan “Afyonkarahisar Vizyon” toplantısının son derece verimli geçtiğini belirtti. Toplantıya 500 civarında katılım beklerken 850 kişinin katıldığını kaydeden Bakan Eroğlu, 2012'nin Afyon için hamle yılı olduğunu söyledi. Eroğlu, havaalanından stat projesine, hızlı trenden modern müzeye yapılan çalışmaları değerlendirdi. “Afyonkarahisar Vizyon” toplantısını değerlendiren Orman [&hellip]

Eroğlu: 2012 Afyon için hamle yılı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, geçtiğimiz hafta sonu yapılan “Afyonkarahisar Vizyon” toplantısının son derece verimli geçtiğini belirtti.

Toplantıya 500 civarında katılım beklerken 850 kişinin katıldığını kaydeden Bakan Eroğlu, 2012’nin Afyon için hamle yılı olduğunu söyledi. Eroğlu, havaalanından stat projesine, hızlı trenden modern müzeye yapılan çalışmaları değerlendirdi.

“Afyonkarahisar Vizyon” toplantısını değerlendiren Orman ve SU İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Milletvekillerimiz, tüm idari amirlerimiz, sivil toplum örgütü temsilcilerimiz, iktidar ve muhalefet temsilcilerinin katılımıyla güzel bir toplantı gerçekleştirdik. 2002 yılından itibaren yaptığımız çalışmaları değerlendirdik” diye konuştu.
Afyonkarahisar’ın 2012 yılını çok iyi değerlendirdiğini kaydeden Eroğlu, “Hamle yılı olarak gördüğümüz 2012’de güzel çalışmalar yapıldı. Stat projemiz hızlı şekilde devam ediyor. Bölgesel havaalanı da 30 Ağustos’ta faaliyete geçecek. İhalesi tamamlanan modern müzemiz kısa sürede bitirilecek. Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar Hızlı Tren hattı hızlı şekilde ilerliyor. 2012 yılında Afyonkarahisar büyük bir gelişim içerisine girmiştir” dedi.
İdarecilerin ve halkın tenkit, tavsiye, teklif ve taleplerini 4T programı içerisinde ele aldıklarını ifade eden Eroğlu, tüm fikirlere açık olduklarını ve ortak çalışmaların ilimize büyük yarar sağlayacağını söyledi. Afyonkarahisar’da yeşillendirme ve sulama çalışmalarının oldukça hızlı sürdüğünü belirten Bakan Eroğlu, “Yapımı tamamlanan sulama tesislerimiz Afyonkarahisar’ın çehresini değiştirdi. Yollarda ses engelleyici tıbbi yeşillendirme çalışmalarımız ihale aşamasına geldi. Orman köylülerimize büyük katkı sağlıyoruz. Ceviz ve badem eylem planlarımız sürdürülüyor” dedi.
Sağlık ve ulaşım sektöründe de ilimize önemli yatırımlar yapıldığını söyleyen Eroğlu, ilimizin komşu illerle tamamen bölünmüş yolda seyahat ettiklerini ayrıca sağlık sektöründe yeni hastane açılışlarının devam ettiğini sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme