Erman Toroğlu Hangi Kanala Geçti?

Hakemliğinden itibaren her dönem kendisinden bahsettirmeyi bilen Erman Toroğlu, uzun yıllar yorumculuk yaptığı A Spor'dan ayrıldı. Toroğlu'nun yeni kanalı da yeni…

Hakemliğinde pek çok tartışmalı pozisyona imza atan, sonrasında kendisinin ‘kabzımal’ olduğunu belirten, futbol maçlarının şifreli yayına geçtiği ilk dönemde karşılaşmaların ardından ne diyeceği merakla beklenen ve “Oynatalım Uğurcum” ricasıyla uzun süre akıllardan çıkmayan Erman Toroğlu, A Spor’dan ayrıldı. 

Erman Toroğlu’nun kısa bir süre önce kurulan Ekol TV’de yorumculuk yapacağı belirtildi. Ekol TV, Prof. Dr. Ersan Şen tarafından kurulmuştu, ancak kısa süre sonra Mübariz Mansimov Gurbanoğlu’na ait Palmali Holding'in bünyesine katıldı.

Ankara Atatürk Lisesi’nden mezun olan Erman Toroğlu, futbol kariyerine Gençlerbirliği'nde başlamış, ardından Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü’nde profesyonel olarak oynamıştır. Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra hakemliğe adım atan Toroğlu, 1989 yılında FIFA kokartı alarak uluslararası alanda da maçlar yönetmiştir. 1991 yılında Euro 92 eleme maçında İsviçre-San Marino karşılaşmasını yönetmesi, uluslararası arenada da dikkat çekmesini sağlamıştır.

Kariyeri boyunca futbol dünyasında gerek hakemliği, gerekse yorumculuk yaptığı programlarda renkli ve sert yorumlarıyla tanınan Toroğlu, yeni adresi Ekol TV’de futbolseverlerle buluşmaya devam edecek.

Erman Toroğlu Hangi Kanala Geçti?

Bakmadan Geçme