• Haberler
  • Genel
  • Erkunt traktör Ramazan sohbetleri Afyon’da da yapılacak

Erkunt traktör Ramazan sohbetleri Afyon’da da yapılacak

Ramazan Sohbetleri ve Geleneksel Bakım Günleri ile her yıl binlerce çiftçiyle bir araya gelerek onların görüş ve beklentilerini dinleyen Erkunt Traktör, 2012 yılının Ramazan Sohbetleri'ne başlıyor Ramazan Sohbetleri'nin ilki 27-28 Temmuz'da Karaman'da yapılacak. Manisa'dan Bolu'ya, Afyon'dan Tekirdağ'a 13 şehirde gerçekleşecek Ramazan Sohbetleri'nde, traktör satın alan her çiftçiye traktörün ilk bakım seti hediye edilecek. Afyon’da yapılacak [&hellip]

Erkunt traktör Ramazan sohbetleri Afyon'da da yapılacak

Ramazan Sohbetleri ve Geleneksel Bakım Günleri ile her yıl binlerce çiftçiyle bir araya gelerek onların görüş ve beklentilerini dinleyen Erkunt Traktör, 2012 yılının Ramazan Sohbetleri’ne başlıyor

Ramazan Sohbetleri’nin ilki 27-28 Temmuz’da Karaman’da yapılacak. Manisa’dan Bolu’ya, Afyon’dan Tekirdağ’a 13 şehirde gerçekleşecek Ramazan Sohbetleri’nde, traktör satın alan her çiftçiye traktörün ilk bakım seti hediye edilecek. Afyon’da yapılacak sohbet programının 7-8 Ağustos olarak planlandığı öğrenildi.
Türkiye’nin ilk ve tek 3 yıl garantili traktör üreticisi Erkunt’un geleneksel hale gelen ve Türkiye çapında sürdürülen Ramazan Sohbetleri başlıyor. Erkunt Traktör Satış ve Satış Sonrası Hizmetler ekiplerinin çiftçilerle bir araya geleceği etkinliklerin ilki 27-28 Temmuz’da Karaman’da yapılacak. Çiftçilerin verimli traktör kullanımı hakkında bilgilendirileceği etkinliklerde traktör satın alan her çiftçiye traktörün ilk bakım seti hediye edilecek.
Ramazan Sohbetleri, 27 Temmuz 16 Ağustos tarihlerinde Karaman, Konya, Manisa, İzmir, Eskişehir, Bolu, Afyon, Isparta, Tekirdağ, Burdur, Denizli, Edirne ve Aydın Söke’de yapılacak. Kuruldukları günden bu yana düzenli olarak Türkiye’yi dolaştıklarının ve her ramazanda çiftçiler ile bir araya geldiklerinin altını çizen Erkunt Traktör Yurtiçi Satış Müdürü Tolga Saylan; “Çiftçiyi dinlemek ve bilgilendirmek için sürekli çalışan ve daima ‘önce müşteri memnuniyeti’ diyen ekibimiz, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı boyunca çiftçilerle birlikte olacak. Erkunt Traktör Satış ve Satış Sonrası Hizmetler ekiplerimiz, bölge yetkili satıcı ve servislerimizin de katılacağı toplantılar ile çiftçilerimizi hem doğru traktör kullanımı konularında bilgilendirecek, hem de traktör kullanımını tarlada uygulamalı olarak gösterecekler.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme